Şimdi Ara

14Mb Cache

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bir işlemci aldım ve 14Mb cache 32nM felan yazıyodu nM nasıl bişi oldugunu biliyorum ama L1 L2 L3 felan kafamı iyice karıştırdı kısaca cache ney ve nekadar olmalı ? şimdiden taşekkürler !!!!

• 38sey38 kullanıcısına yanıt
    kafanı yorma. onlar iyi bişey. merka etme. sen oyuna bak. 14 mb hiç fena beğil. ve sakın sorma ne demek diye. zamanla öğrenirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 16 Nisan 2014; 20:20:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayipdadash

kafanı yorma. onlar iyi bişey. merka etme. sen oyuna bak. 14 mb hiç fena beğil. ve sakın sorma ne demek diye. zamanla öğrenirsin.

o ne demek
  • şey işte canım yani şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayipdadash

şey işte canım yani şey.

• İşlemci 6300 galiba ii dir ii boşver nm işlemcide kullanılan teknooşojinin boyutudur.misal amd 32nm uretir intel 22nm uretir kafana takma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam ama en azından biraz yüzeysel anlatsaydınız :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 38sey38 kullanıcısına yanıt
    14mb olayı işlemcinizin rami olarak düşünün

32 nm olayı üretim teknolojisi bu oran amd de 32nm intelde 22 nm dir bu konuda intel amd den daha ilerdedir ancak sizin işlemcinizde iyidir kafaya takacak birşey değil
  • Hmm okey

• dostum biraz karışık ama sana söyle anlatım mesela pc açtın sonra bir oyun açtığını düşün ilk açtığında yavaş olur çünkü sistem daha yeni yeni kendine gelir ama oyunu kapatıp yine tekrar aynı oyunu açtıgında hızlı olur yani cache bu işe yarar ayrıca 14 mb almasıda muthiş bi olay kullanıca fark edresin zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.