Evet arkadaslar 2 gundur bir cok kisinin de sorunu olan 1479 patchinde ki trojan yuzunden oyuna giremeyen bir cok arkadasimiza ilac gibi gelicek tertemiz KnightOnline.exe Kaspersky ile onlarca defa tarattım bir sorun yok umarım sizlerede yardımcı olur.
Knightonline zip dosyasını zip icerisinden cikartin ve icinde ki Knightonline.exe i bilgisayarinizda ki KnightOnline klasorunuze yapistirin,icinizin rahat olmasi icin sizlerde taratin umarim sizlere yardimci olur ,iyi oyunlar...
bilmiş gibi davranmayım ama orda kocaman yazıo bizim buralarda tanıdık bi doktor var ilgilenirsen msn verim gel buraya götürem seni
Ben bunu son 3 gundur trojan yuzunden oyuna giremeyen arkadaslar icin arastirdim ve trojansiz bir exe buldum madem ust konu mevcut 2 gundur yazilan 1479 da trojan var yardım edebilecek biri yokmu diye acilan onlarca topic e ust konu mevcut diye cok bilmislik yapsaydiniz ayrıica doktora gorunmeye hic ihtiyacim yok onlarca yazilan trojan var oyuna giremiyorum topiclerine ust konu var ordan bakın die yazabilirdin cok goren arkadasim kim doktora gorunmeli tartisilir..!
quote:
Orjinalden alıntı: iRoN_RoUgE
Ben bunu son 3 gundur trojan yuzunden oyuna giremeyen arkadaslar icin arastirdim ve trojansiz bir exe buldum madem ust konu mevcut 2 gundur yazilan 1479 da trojan var yardım edebilecek biri yokmu diye acilan onlarca topic e ust konu mevcut diye cok bilmislik yapsaydiniz ayrıica doktora gorunmeye hic ihtiyacim yok onlarca yazilan trojan var oyuna giremiyorum topiclerine ust konu var ordan bakın die yazabilirdin cok goren arkadasim kim doktora gorunmeli tartisilir..!
Bak Arkadaşım ben sana burada cok bilmişlik yapmıyorum kibarca insan gibi üst konu mevcut diye Söledim Madem insanca laftan anlamıyosun söle.Çattık Akşam akşam ya
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
quote:
Orjinalden alıntı: iRoN_RoUgE
Bak Arkadaşım ben sana burada cok bilmişlik yapmıyorum kibarca insan gibi üst konu mevcut diye Söledim Madem insanca laftan anlamıyosun söle.Çattık Akşam akşam ya
Sozum sana degil ben diger arkadasa soyledim zaten sana diyecek olsan yazdıign msj altına yazardim ayrica ben insanca laftan cok iyi anliyorum anlatabilen olduktan sonra..
ya kardeşım o trojan var diyenlerın hepsi bebe onlar akıllı olsa ust konuya bakarlar sende o bebeler arasına girmek istemıosan sıl topiğini fazlalık olmasın öle 2 de bir trojan var diye topic acanlar senin bu yazdığını okumazlar onların beyni kıttır anca kendi topiclerine cvp gelirse yazarlar cok meraklıysan onların topiclerine gönder bu linki
ya kardeşım o trojan var diyenlerın hepsi bebe onlar akıllı olsa ust konuya bakarlar sende o bebeler arasına girmek istemıosan sıl topiğini fazlalık olmasın öle 2 de bir trojan var diye topic acanlar senin bu yazdığını okumazlar onların beyni kıttır anca kendi topiclerine cvp gelirse yazarlar cok meraklıysan onların topiclerine gönder bu linki
Bebelerle alakasi yok 2 gundur bende oyuna giremiyorum trojan yuzunden buldum temiz bir exe ve sıkıntısı olanlarla paylasmak istedim ama gercekten hata yapmisim keske boyle bi salaklik yapmasaydim neyse isini goren gorur ama bu son paylasimim cunku burda meyve veren agac taslanir misali oldu neyse artik bise demicem..