Şimdi Ara

1475 Ve 1476 patchleri geldi..bu patchlerde bizi neler bekliyor? ;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oncelikle patch geldigine inanmayan arkada$lar icin adresimiz ;

ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/

yukar da ki adresten 1475 ve 1476 patchlerinin geldigini gorebilirsiniz..

indirip baktim 1475 pathcinin icin de launcher2 adli bir exe var..

1476 patchinin icinde launcher2 ve knightonline.exe adinda 2 exe var..

sanirim bu 2 patchle 1468,1472 ve 1474 patchlerin de ki trojenlerden kurtulmayi amaclami$lar..

launcher2 exe hakkinda pek bir bilgim yok..launcherin $ekli,yapisi vs vs degi$ebilir mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harDeath -- 16 Mayıs 2007; 2:29:10 >

• Yeni Patchler Ne Getirecek Ailecek Merak Edios Hade Hayırlısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Daxx_Mas_Fib

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harDeath -- 16 Mayıs 2007; 2:30:43 >
  • Kısa bi sürede olsa koxperlerden kurtulucaz galiba.
    Teşekkürler bilgilendirme için.
  • TAHMİNİMCE UFAK Bİ YAMA GELİYOftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/ DE AUTO PATCH ADLI BİŞE WAR
  • siteyi acamayanlar icin

1475 Ve 1476 patchleri geldi..bu patchlerde bizi neler bekliyor? ;)

https://store.donanimhaber.com/97/d5/4c/97d54cb6ef825a48881f2c0f0b9053b8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harDeath -- 16 Mayıs 2007; 2:39:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anlamadım ya bu patch yine oyuna girmeden önce o pembe şey dolup yüklemicekmi bişeymi indirmemiz gerekiyor ve yeni patch tre czcombo calısmıycakmı ?
  • inşallah oyun adam akıllı koxpsuz birsey olur
  • Hepsini de tarattım bu sefer temizler.Çok iyi oldu oyuna giremiyorduk.
    Bir de üstte autopatch_1475 adlı bir exe koymuşlar.Sanırım gelen 2 yeni patch i sorunsuz yüklemek için yapmışlar bu exe yi.Onun için eskiden yaptığımızı gibi patchleri direk Knight klasörünün içine çıkarmamanızı öneririm.
    Bu sefer Ko dan umutluyum.Uzun süre koxp olmayacak gibime geliyor.Bahsettiklari hileyi engellemede yeni metod inşallah gelir bu patchlerle.Sallamıyorlarsa tabi yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinsbf -- 16 Mayıs 2007; 3:04:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinsbf

Hepsini de tarattım bu sefer temizler.Çok iyi oldu oyuna giremiyorduk.
    Bir de üstte autopatch_1475 adlı bir exe koymuşlar.Sanırım gelen 2 yeni patch i sorunsuz yüklemek için yapmışlar bu exe yi.Onun için eskiden yaptığımızı gibi patchleri direk Knight klasörünün içine çıkarmamanızı öneririm.
    Bu sefer Ko dan umutluyum.Uzun süre koxp olmayacak gibime geliyor.Bahsettiklari hileyi engellemede yeni metod inşallah gelir bu patchlerle.Sallamıyorlarsa tabi yine.

geldi malesef

• Her patch den 2 saat sonra çıkıyor kole2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.