Şimdi Ara

144Hz TN mi 60Hz IPS mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar monitör alma arifesindeyim kafamda AOC G2460PF (144Hz-1ms-TN) modeli var.Fakat 60 Hz IPS de çok aklımı çeliyor. Yakın zamanda da ekran kartımı RX 480'e upgrade edicem o yüzden monitörün freesync'li olması önemli benim için.
    Bütçem en fazla 1000 TL ve garanti sorun olmadığı sürece amazondan da alabilirim. Belirttiğim model 988 TL'ye geliyor ve Türkiyede geçerli olmak üzere 1 yıl garantisi var. Önerilerinizi bekliyorum (:



  • free sync li ips alırsanızda 75 hz kadar oluyor oynadıgınız oyunlar önemli ben mesela gittim ıps freesync 27 inv lg aldım cunki sadece strateji oynarım bana göre gayette yeterli geliyor ama fps tarzı oyunlarda 144hz farklı olabilir tabi birde yurt dısında getirtme olayına bende ark gibi katılıyorum hatta kendi mon. alamadan önce gitti de 1 adet 27 view sonic buldum fiyatı tr fiyatından 200 tl dusuk hatta en ucuz fiyat tı tr deki ark mesaj attım almanyadan geldi kapalı kutu ilk siz acıcaksınız dedi tr garanti var dedi. bende viewsonic tr yi aradım ama garantisi olmadıgını söylediler.
  • Monitörünüzün modeli nedir hocam 75 hz freesync ips LG demişsiniz.ben de Hard core oyuncu değilim hz'den biraz fedakarlık yapıp ips almak mantıklı geliyor freesync de varmış baya sıcak baktım şuan monitöre.



    AOC firma olarak 1 yıl garanti veriyor Türkiyede yurtdışı ürünlerine o yüzden o monitörün garantisinden yana içim rahat hocam.



    Teşekkür ederim cevaplar için ayrıca..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/lg-27-27mp68vq-p-full-hd-freesync-hdmi-ips-led-monitor.html

    bendeki ürün bu hocam 24 üde var vatan yakınsa bir inceleyin derim

    ben start craft ve companyof hereos ta gayet memnunum
  • Haftasonu vatana gidicem incelemek için hocam. Ben biraz daha aksiyonlu oyunları seviyorum direk fps değil de tps olarak gta 5, witcher, skyrim tarzı. O yüzden 5 ms biraz aklıma takıldı. Şuan LG tvde kullanmaktayım ben de kasayı lb652 modelinde. Hoşuma da gidiyor LG o yüzden inceleyeyim onu gidince. Teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağırlıklı online oyun, tps, fps veya araba yarışı seviyorsan kesin 144hz.

    Film izlerim, strateji oyun severim ve fotolara ilgim var filan diyorsan ips al.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 14 Şubat 2017; 18:15:45 >
  • Oyun ağırlıklı olucak hocam. Film ve dizi için televizyonu kullanıyodum genellikle artık hep televizyonu kullanırım bu akşam ya da yarın AOC G2460PF 'nin siparişini geçicem amazondan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun agırlıklı olacaksa kesinlikle 144hz olanı alın
  • Siparişi geçtim hadi hayırlısı beklemedeyim. Cevaplar için teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.