Şimdi Ara

144hz monitör ile 144 hz alamama sorunu yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba asus vg248 144 hz monitörüm var. gtx 1080 ekran kartını dual link kablosuyla bağlıyordum. bir sorun yaşamadım 144 hz almada ancak dün rtx 2080 aldım. dual link girişi olmadığı için hdmi girişi ile ne kadar denersem deniyim 58,59,60 hz den daha fazlasını seçenek olarak göstermemekte sorunu anlayamadım yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• HDMI kablolarının versiyonları bulunur. Her HDMI kablo her çözünülüğü ve Hz hızını desteklemez. Size HDMI 2.0 kablo lazım. Bant genişliği sayesinde 4K 60Hz veya daha düşük çözünürlüklerde daha yüksek tazeleme oranlarıyla çalışabilmekte.

• Peki bunun ekran kartı ile alakası var mıdır özellikle rtx 2080 de çünkü abimin bilgisayarın da rtx 2060 var be viewsonic 144 hz var onun hdmi kablosuyla deneyince de sırasıyla 58,59,60 hz gösteriyor sadece ama onun bilgisayarında hiç bir sorun yok 144 alınabiliyor çok ilginç geldi bana da bu durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.