Şimdi Ara

1440x900 Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bilgisayarim dun uyku modundayken elektrik gidip gelmis. Aksam eve geldigimde ise kasayi actigimda monitore sinyal gelmiyordu vga degistirdik fakat bu seferde 1440x900 ekran cozunurlugum gitti. Geri getirmek icin yaptiklarim ;

- Ekran kartinin driveri tekrardan kurdum update ettim son surum.
    - Monitorun driverini kurdum.
    - Format attim
    - Ekran kartini soktum taktim

Not: Baska monitordede ayni. Nvidia denetim masasindan ozel ekran cozunurlugu ayarladim bulanik ve sagdan soldan asagidan yukaridan kesilmis bir sekilde cok kotu goruntu verdi. 16:10 4:3 bilmem ayarlarimi ne varmis monitorun menusunde bulamadim. Cozumunu bilen varsa acil yardim.
    Ekran Kartım ; Zotac Nvidia Geforce GT 630 2gb 128 bit
    Monitör ; BenQ G900WA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blody07 -- 7 Haziran 2014; 18:49:09 >

• Blody07 kullanıcısına yanıt
    Nvidia ayarlarından çözünürlük bölüme gelin özel çözünürlük olusturun deyin
    Evet yukarı felen kayık olur önce Otamatigi vtf tarzı şeyler var onlardan birini seç

Burda gördügünüz gibi birini seçin uygula deyin sonra zaten kayıtlı kalsınmı diyor evet deyin o sonra otamatige dönüyor hocam Gftde kalmıyor yani

https://store.donanimhaber.com/19/98/63/19986399fe26dbd13ce39b939f808fc9.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan0725 -- 7 Haziran 2014; 22:25:30 >
  • Valla abi çok teşekkür ederim Allah'ım ne muradın varsa versin abi. Allah razı olsun. Bunu abi bilgisayarcılar 5 gündür yapamamışlardı sen çözdün abi eyvallah çok sağol.
  • Blody07 kullanıcısına yanıt
    Sagolun. Tecrübemden kaynaklanıyor hocam sıkıntı degil.
    çözüldüyse güzel

Cogu Bilgisayarcıların anlamadıgının farkındayım ama iş olarak yapıyorlar yapcak bişi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan0725 -- 8 Haziran 2014; 15:24:31 >
  • Tekrardan eyvallah sağol :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.