Bildirim
1440p, 2K veya 144Hz monitörde oyun (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mystik
1920*1080 çözünürlüklü 60 hz'li tek monitörde oyun oynamak için;
R9 290 / GTX 970 ekran kartlarından fazlası gerekli mi?
Battlefield 4 oyununda 1980x1050 ultra ayarlarda 1.5 - 2.3 GB arası gözlemledim. Çözünürlüğü arttırdığımız zaman çok acayip bir şekilde fark oluyor. 3840x2160 ultra denediğimde 3.6 5.1 arası kullandı. Kardım 4 GB olduğu için baya bi takılmalar yaşadım büyük haritalarda.Diğer sorulara cevap vermeye üşendim. Konuda ezber konuşan çok ona göre tavsiyelere inan :) -
quote:
Orijinalden alıntı: fero01
http://www.anandtech.com/bench/product/1038?vs=1355
tabiki 970 in açık ara farkı yadsınamazda bunu anlatmak
amerikanın yeniden keşfi gibidir bana göre
ben elimdeki ekran kartının ne değerde olduğunu anlamaya çalışıyorum
değerli arkadaşım -
üst -
Peki mobil ekran kartlarında nasıl durum
Mesala 960m ile 970m arasında çok fark var fiyat olarak ve performans olarak mobil kartlar dengesiz gibi? Diğer kartlar içinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gta5 için gerekli.tek 970 bile anca yetiyor 1080P ye -
Mobil 970 le gayet güzel oynanıyor. Nasıl bir ayarda normal 970 ancak yetiyor anlayamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Elanorth
Mobil 970 le gayet güzel oynanıyor. Nasıl bir ayarda normal 970 ancak yetiyor anlayamadım.
fxaa txaa ve msaa kapalı diğer ayarları sonuna kadar açınca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl bir sistemde test ettin bilmiyorum ama, o sistemde bir sıkıntı var sanırım. Çünkü mobil GPU da bile adam düzgün oynanıyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X