Şimdi Ara

140K MÜHENDİSLİK VS HEMŞİRELİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SİZCE HANGİSİ HERKES MÜH OKUYOR MÜH ARTIK BANA ODTÜ GİBİ ÜNİVERSİTELER DIŞINDA BOŞ BÖLÜM GİBİ GELİYOR HEMŞİRELİK İSE İŞ GARANTİLİ 140K MÜH Mİ YOKSA HEMŞİRELİK Mİ HANGİSİ İŞ GÖRÜR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

• 🔸Hocam standart biri olduğunuzu kabul edersek tabii ki hemşirelik daha iyidir

🔸Yok eğer kandan korkuyorsanız yahut başka problemleriniz varsa orasını bilemem

🔸Ama şunu bilmelisiniz ki; 140k'dan hemşirelik yazmayacaksanız bile mühendislik yazmak yerine başka alternatiflere yönelmelisiniz

🔸Tabii ki bunlar benim şahsi fikirlerimdir gerisini siz bilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YOK KARDEŞİM KAN ALMIYOR BENİ
  • ups
  • Hangisini daha çok seviyorsan?
  • o sıralama ile mühendis olursan sürünürsün özel sektörde. devlete girmek de artık neredeyse imkansız. benim babamın torpili var demiyorsan uzak dur mühendislikten. Zaten dediğin gibi odtü itü boğaziçi bilkent harici mühendislik okumak kumar gibi bir şey. (not: mühendisim)
  • 4 sene sonra hemşirelikte ne olacağının bi garantisi yok.Odtü,itü vs. iyi üniversiteleri kazanmadığınız sürece geriye kalanların arasında çok büyük bir fark yok iş kendinizde biter neyi seviyorsanız onu okuyun benim tavsiyem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp vs boğaziçi işletme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İLK 10K DAN SONRA MÜHENDİSLİK OKUYANLAR SOKAKLARDA ASGARİ ÜCRETE KAFA ATIYOR. ATMAYA ÇALIŞIYOR DAHA DOĞRUSU O YÜZDEN OKUMAMANI ÖNERİRİM. AMA DİYORSAN BEN KURU EKMEĞE RAZIYIM OKU. OKU DA GÖR GÜNÜNÜ(!)!!!!!1!1!!
  • Lisans hemsırelık atama sıkıntısı cekmıyor
    kpss taban puanı 65-70 civarı
    ama 4 sene sonra ne olur bılemem

ama sırf para-atama icin hemsırelık okunmaz
    zor bır meslektir
  • Netlerin nasıl?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CODE BUSCH kullanıcısına yanıt
    TYT 28
    SOS 5
    MAT 24 30
    FEN 10
  • Pansehir kullanıcısına yanıt
    Ayt?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CODE BUSCH kullanıcısına yanıt
    MAT 15
    FEN 0 BAZI KONULARDA TEMEL VAR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.