Şimdi Ara

1408 (2007)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tür : Gerilim / Korku
    Gösterim Tarihi : 28 Eylül 2007
    Yönetmen : Mikael Håfström
    Senaryo : Matt Greenberg, Scott Alexander, Larry Karaszewski, Stephen King (Kitap)
    Görüntü Yönetmeni : Benoit Delhomme
    Müzik : Gabriel Yared
    Yapım yılı : 2007, ABD, 94dk

Oyuncular : John Cusack (Mike Enslin), Samuel L. Jackson (Mr. Olin), Mary McCormack (Lilly), Jasmine Jessica Anthony (Gracie), Kim Thomson (Mrs.Palmer), Andrew Lee Potts (Jackson), Walter Lewis (Patrick)

Mike Enslin, doğaüstü olaylar üzerine kitaplar yazan başarılı bir yazardır. Yine doğaüstü olaylara odaklanan son kitabı için araştırma yaparken Dolphin Oteli'nin 1408 numaralı odasında bir takım gizemli olayların olduğunu keşfeder.Geçmişte kitapları için yaptığı çalışmalardan elde ettiği bilgilerden, 1408'in
    önemli bir mit olduğunu anlayacaktır. Otel yöneticisi Mr. Olin'in de olaylara karışması ile herşey ürkütücü bir boyuta varır. 1408'in korkutucu geçmişini çözmeye çalışmak, hiç de kolay olmayacaktır.Stephen King'in 1408 isimli kısa öyküsünden uyarlanarak beyazperdeye aktarılan film, John Cusack ve Samuel L. Jackson gibi güçlü isimleri barındırıyor. 1408'in, ünlü korku romancısının en beğenilen öykülerinden biri olduğu düşünülürse filmin nasıl olacağı da
    merak konusu...
    Alıntıdır

FRAGMAN

http://imdb.com/title/tt0450385/
    http://beyazperde.mynet.com/film.asp?id=3648
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 1 1.5 ay önce izledim bunu yuh daha yeni 28 eylülde çıkıyo diyo
  • ilginç bi film seyredilebilir john cussack zaten bir numara samuelde filmde pek gözükmüyo ama oda iyi orta bi film ya
  • bugün indirdim fakat izlemeye waktim olmadı öylesine bi baktım güzel filme benziyor
  • fragmanını izledikten sonra yalnız izleyemeyeceğimi anladığım film...
  • john cusack super bi oyunculuk sergilio
    filmin her dakikasi sizi gerio kesinlikle son yillardaki en gusel gerilim filmlerinden.
  • beyLer uyumLu aLT yazı buLan warmı bu film e ben buLamadım buLan warsa Pm atarsa sewinirim....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hancock (2008)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dvx planet ta bulabilirsin yeni eklenmiş

bende bu gece seyredicem bakarım umarım güzeldir.
  • yeni dediğin n zmn ben dün gece divxplanet den indirdim uyumlu değildi
  • sadece gördüm denemedim ben indirdiğimde içinden çıkmıştı alt yazı
  • ok SAğoL
  • fragmanı izledikten sonra güzel bir filme benziyor gideceğim heralde
  • Kısa hikayeden 94 dakikalık film yapmışlar.
  • Fragman etkileyici.Bakalım
  • arkadaşlar yaw. ben izledim filmi. yabancı ülkede dvd si çıkmış. çoook farklı bir film. ama sizlere çook büyük bir tavsiyem war. evvela sinemada izleyin. sonrasında dvd sini izleyin. arada farklar göreceksiniz... adam gerçekle hayal arasında kalırken sizler de filmin gerçek gerçek olup olmadığını sorgulayacaksınız bir zaman sonra... :) gerçekten farklı yani!
  • değilik bir film hala adam otelde mi değilmi oraya gitti mi gitmedimi tuhaf :S

bu arada ben dvd ripini izledim ama böyle bir sahne görmedim

1408 (2007)

nasıl yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nitrogliserin -- 24 Eylül 2007; 2:42:57 >
  • film cidden güzel ama gereksiz uzatılmış gibi geldi
    özellikle 1408 nolu odaya giriş süreci ve odadaki ilk 10-15 dakika süperdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: telsim81

film cidden güzel ama gereksiz uzatılmış gibi geldi
    özellikle 1408 nolu odaya giriş süreci ve odadaki ilk 10-15 dakika süperdi

bencede ilk 10-15 dakikadan sonra süperdi.Yani saatin çalışmaya başladığı an
  • film mükemmel. burası uzun şurası kısa demeyin. Oralarda zaten izleyiciyi psikolojik olarak etki altına alınmak için yapılan şeyler bunlar filmlerde. normal karşılamak lazım. Nitekim film bittikten sonra çok garip bi hal içine giriyorsunuz...
  • samuel jackson ı yakıstıramıyorum hic gerilim filmine -bence-
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.