Şimdi Ara

1408 (2007) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok garip. heryeri araştırdım herhangi bi açıklama da yapılmamış farklı sonla bitme meselesi. ben de dvdrip izledim..
  • nasıl ya filmin sonu her yerde aynı değil mi :S filmden zaten bişi anlamadım şimdi hiç anlamadım benim izlediğimde eski eşiyle beraber ses kaydını dinliyorlardı hangisi orijinal?
  • SPOİLER İÇERİR

İndirmiş olmama rağmen sinemada izlemiştim. Şimdi indirdiğimin sonunu izliyorum.
    Ayrıca indirdiğim versiyonda babası ile gerçek hayatta konuştuğu bir sahne de var
    Sinemada son sahnesinde kızı ile konuştuğu anı kaydettiği sesi karısı ile dinliyordu enslin.
    Bunda nasıl olacak bakalım.

Evet izledim şimdi. Sinemada enslin'i itfaiyeciler kurtarıyordu. 1408'in kapı numarası siyah bi şekilde aşağı akıyor sonra itfaiyeciler içeri giriyordu. Sonra olin: kazandın enslin gibisinden bir şeyler söylüyordu.
    Şimdi öyle olmadı. Yazılar aşağı aktı sonra sahne mezarlıkta başladı.
    Olin lily'nin yanına geldi ve mike'ın eşyalarını vermek istedi fakat kadın reddetti. Sonra olin arabaya bindi ve ses kayıt cihazını dinlerken katie ile mike'ın konuşmalarını dinledi. O sırada aynada mike'ın yanmış suratını arka koltukta gördü.
    Ve sonra yine dolphin otel. Mike yanmış odada yine göründü sağlam bir biçimde. Sonra şeffaflaşarak bir hayalet şeklinde yürüyerek kapıdan çıktı gitti.
    Ve biter.

Sinemadaki versiyonu mutlu son olmuş. DVDrip ise kötü son. İkisini de beğendim açıkçası. Ama sinemadaki daha iyiydi sanki. Mutlu son olduğu için değil. Olin'in aslında olin olmadığını gösterdikleri için.

Film hakkında yorumum ise şu:
    Bence çok güzel bir kurgu güzel çekim süper roller. samuel jackson fazla görünmüyor tüm sahneler John Cusack'a ait genelde. Ama kurguya bayıldım.
    23'ü izleyenler kesinlikle bunu da izlemeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 6 Ekim 2007; 13:18:10 >

• acikcasi begenmedim cok daha iyilerini gormustum
  • güzel bir filmm merak ile bekliyordum bakarım beklediğime deyecek mi?
  • dün izledim sinemada ve açıkçası beğenmedim...john cusack çok saçma ve abartılı hareketlerle oynamış...çok şaşırttı beni....iyi oyuncu olarka aklımda kalan bir adamdı bu filmle değişti bu düşüncem...birkaç sahnesi dışında korku yada gerilim filmi bile diyemem...hayal kırıklığı...sinemada izlemeyin ama evde izlenebilecek bir film derim son olarak...paranıza yazık olur çünkü..
  • cok da super deildi
  • bnde çok iyi birşeyler bekliyorum.ama gzl vakit geçirdim!!!

oyunculuk ve kurgu harikaydı

John Cusack e bir kez daha hayran kaldım !!!:..
  • Konu hortlatılmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ben çok iyi anlamadım filmi yada film vasattı
  • Sensuski kullanıcısına yanıt
    Valla 9 yıl önceki filmi anlatabilmek için yakın zamanda biri hasbelkader izlemiş olması lazım da sana anlatsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.