Şimdi Ara

1400tl ye sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selâmün aleyküm hayırlı günler arkadaşlar bana vatan bilgisayar dan 1400 e güzel bir amd tabanlı toplama kasa lazım tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MSI H81M-P33 Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 DVI&VGA Anakart
    Asus GTX750 Ti STRIX GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı
    COOLER MASTER CMP-350 500W MidT ATX SİYAH KASA
    Toshiba 3.5" 500GB SATA 3.0 32MB Önbellek 7200Rpm Harddisk
    GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram
    Intel Pentium G3258 Soket 1150 3.2GHz 3MB Önbellek 22nm İşlemci

Fiyat:1.400,98 TL
  • TombalacıMemeT kullanıcısına yanıt
    Amd demiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknoloji.Doktoru

Amd demiştim

Amd demişsin ? Bu dolarla amd dizilmez. fx6300 382 lira
    Hocam amd düşünüyorum nieyse intel bana daha düşük gibi geliyor

• quote:

Hocam amd düşünüyorum nieyse intel bana daha düşük gibi geliyor

İntel daha iyidir. Daha sessizdir daha az ısınır.
    Kaç çekirdekli bu intel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    4000TL Sistem tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İntel AMD'den daha performanslıdır. Forumda sistem toplamak için yardım isteyenlerin konularına bakarsanız çoğu kişi İntel tabanlı sistem öneriyor. Özellikle İntel - Nvidia oluyor sistemler. O yüzden bir çok kişinin de dediği gibi intel tabanlı sisteme yönelmelisiniz. uzun ömürlü sağlıklı bir bilgisayarınız olur
  • RisingSun123 kullanıcısına yanıt
    Şimdi amd nin ghz yüksek ya o bize cazip geliyor

• Teknoloji.Doktoru kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamayı düşünüyorsanız,hangi oyunları düşünüyorsunuz?Mesela g3258 çift çekirdek olduğundan ileride sorun çıkarabilir,bundan dolayı amd daha iyi bir seçim olabilir.
  • O yüzden amd diyorum adamlarta 4-6-8 birsürü öekirdek var

• İşlemci olarak X4 860K üzerine kurulacak sistem daha performanslı olur. Daha geleceğe yönelik olur. Fx serisini şuan kullanmak pek mantıklı değil.

• X4 derken

• quote:

O yüzden amd diyorum adamlarta 4-6-8 birsürü öekirdek var

Çekirdeklerde önemli ancak bu durum İntel işlemcilerin AMD işlemcilerden kötü olduğu anlamına gelmez. Neden o zaman çoğu kullanıcı İntel tabanlı sisteme yöneliyor? En basitinden bir örnek vereyim. AMD FX X8 8350 işlemci 8 çekirdekli ve oldukça iyi bir OverClock potansiyeline sahip bir işlemci. İntel i5 4690k 4 çekirdekli ve sonunda "K" ibaresi bulunduğu için buda OverClock'a yatkın bir işlemi. 8350 8 çekirdekli olmasına rağmen çoğu kullanıcı i5 4690k kullanıyor ve öneriyor. İntel Fanı değilim ancak ben en iyi şekilde size önerimi sunuyorum yanlışda bilgilendirmek istemiyorum doğru olan o konuşulur bu alanda

Bahsettiğimiz şey o değil.INTEL'e kimse birşey demiyor.Oyun konusunda i5 4460>fx 8350.g3258'den her türlü bir amd işlemci iyi olucaktır.Çünkü g3258 çift çekirdek ve yeni gelen oyunlarda çoklu çekirdek kullanımı söz konusu.i3 4160 alabiliyorsan sorun yok ama işlemciye ayırıcağın bütçe i3 4160 altında kaldığında ne oluyor,otomatik amdye kaymak zorunda kalıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANZE -- 23 Ağustos 2015; 13:34:42 >
    Ben zaten oc ile uğraşmam hocam intelde kaliteli bi sistem için Çok para lazım amd öyle değil

• quote:

X4 derken

Athlon II X4 860K

• quote:

Orijinalden alıntı: sanzeigen

Bahsettiğimiz şey o değil.INTEL'e kimse birşey demiyor.Oyun konusunda i5 4460>fx 8350.g3258'den her türlü bir amd işlemci iyi olucaktır.Çünkü g3258 çift çekirdek ve yeni gelen oyunlarda çoklu çekirdek söz konusu.i3 4160 alabiliyorsan sorun yok ama işlemciye ayırıcağın bütçe i3 4160 altında kaldığında ne oluyor,otomatik amdye kaymak zorunda kalıyorsun.

Arkadaş çekirdek olayını İNTEL ve AMD işlemciler arasında başka bir boyuta çektiği için açıklama yaptım. G3258'den daha performanslı işlemci istiyorsa büyük ihtimal AMD'ye yönelecek ki öylede olacak büyük ihtimal. Ancak dolar şu durumdayken sistem toplamak zor gibi. Dolar yüzünden ben de sistem toplayamıyorum. Bekle diyeceğiz diyemiyoruz bu sefer dolar daha da artışa geçecek.

Çünkü sizde testleri gördüyseniz,g3258 çift çekirdek olduğundan gta 5'de takılıyordu.
    Aynen öyle dolar aldı başını gidiyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.