Şimdi Ara

14000 e kadar Klimalı Araç Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Klima olmazsa olmazım çünkü Adana ve Mardin gibi illerde kullanacağım
    Bebek de olunca klima şart oluyor

En çok istediğim araba Laguna ama 2.0 olması düşündürüyor
    yakıtı 1.6 ya göre çok fark eder mi bilmiyorum
    İlk arabam olacak ve kısmetse en az 5-6 yıl kullanmayı düşünüyorum
    Uzatmadan beni üzmeyecek klimalı bu bütçe ile alabileceğim araç önerir misiniz ?

• Carisma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.0 lpg olduktan sonra keyifle binilir. çoğu 1.6 araç şehir içinde çekmediği için çok yakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanbardak

2.0 lpg olduktan sonra keyifle binilir. çoğu 1.6 araç şehir içinde çekmediği için çok yakıyor

Bunu genel olarak mı söylüyorsunuz yoksa Laguna için mi ?
    Yani marka model fark etmeksizin 1.6 motor ile 2.0 arasında çok fark yok mu ?
    Kusura bakmayın arabalar konusunda pek bilgim yok o yüzden soruyorum
  • Getz almanızı öneririm.
  • sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    hocam araçtan araca değişir. 1600 kilo araba 1.6 çok yakar ama 1200 kilo rahat çekeceği için az yakar.
    önemli olan kasa-motor kombinasyonudur. d sınıfı araçlar ağır olduğundan c sınıfı 1.6 lara göre 1-2 litre çok yakar 1.6 c sınıfı araçlar buna göre çok rahat gider esnek hızlanma olsun v.s.
    benim kendi kanaatim mondeo 2.0 alınır.1.6 mondeo eski kasa olacaksa çekmez.
    yeni nesil motorlarda 1.6 ise hem vergi hem fiyat avantajı olsun daha cazip geliyo onun dışında örnek vercek olursak çoğu kişi 316 i nin 320i den daha çok yaktığını bilir. çünkü 1.6 motor öyle bir kasayla iyi bir verim almaz.

edit:1.6 dan kasıt atmosferik motorlardan bahsettim.turbolar hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecondLieu -- 13 Şubat 2015; 20:40:25 >
  • Bu fiyata ben görmedim hocam getz
    Bütçem max 14 bin daha fazla veremem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulocanxxx

Bu fiyata ben görmedim hocam getz
    Bütçem max 14 bin daha fazla veremem

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2005-model-1.3-gls-klimali-getz-masrafsiz-188619014/detay

• Pert kaydı olan arabayı ne yapayım hocam
    yine de teşekkür ederim öneri için
  • Mitsubishi Carisma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanbardak

2.0 lpg olduktan sonra keyifle binilir. çoğu 1.6 araç şehir içinde çekmediği için çok yakıyor

katılıyorum

• 2.0 motordan korkmaniza gerek yok.

Babamda 1.6 corolla var, bende 2.0 avensis. Eger benzinde kullanilirsa avensis corolladan daha az yakiyor. Ozellikle uzun yolda avensis bariz daha az yakiyor. Daha az devir ceviriyor, daha rahat gidiyor.

Laguna guzel bir secenek ama masraf cikarabilir, almadan iyice kontrol ettirin. Renaultlar cok uzun omurlu olmuyor maalesef.

Butcenizi biraz arttirabilirseniz kendi aracimi oneririm.
  • 1.6 felicia Combi 1.6 glxi
    Mitsubishi carisma 1.6

Bebek de varmış o yüzden Sedan veya stationwagon klima araç lazım. Bu iki aracın temiz işini görür.

• lagunalar 1.6 2.0 farkatmeksizin 120 kmhde 3500lerde geziyor baktığım verilere göre, ekonomik olmaz

https://www.youtube.com/watch?v=LbgwyiKXkfk 160ta 5bine yaklaşıyor, birçok 1.6 araba örneği bulunbilir böyle devirli gitmeyen
  • Mazda 323 olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

2.0 motordan korkmaniza gerek yok.

Babamda 1.6 corolla var, bende 2.0 avensis. Eger benzinde kullanilirsa avensis corolladan daha az yakiyor. Ozellikle uzun yolda avensis bariz daha az yakiyor. Daha az devir ceviriyor, daha rahat gidiyor.

Laguna guzel bir secenek ama masraf cikarabilir, almadan iyice kontrol ettirin. Renaultlar cok uzun omurlu olmuyor maalesef.

Hocam 2.0 motordan korkmuyorum ama işte çevremdekiler hep 2.0 çok yakar diyorlar insan çekiniyor ister istemez
    Malesef artırmam pek mümkün değil o yüzden bu bütçeyle bakacağım mecbur
    Laguna donanımı ile fiyatına göre iyi bir seçenek gibi geldi ama dediğiniz gibi temizini bulmak zor
    Carisma yı araştıracağım bi de

@OXMOXTOX

Hocam önerilerin için sağol bakacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: sulocanxxx

quote:

Orijinalden alıntı: commandx

2.0 motordan korkmaniza gerek yok.

Hocam 2.0 motordan korkmuyorum ama işte çevremdekiler hep 2.0 çok yakar diyorlar insan çekiniyor ister istemez
    Malesef artırmam pek mümkün değil o yüzden bu bütçeyle bakacağım mecbur
    Laguna donanımı ile fiyatına göre iyi bir seçenek gibi geldi ama dediğiniz gibi temizini bulmak zor
    Carisma yı araştıracağım bi de

@OXMOXTOX

Hocam önerilerin için sağol bakacağım

Bir şey degil ömer hocam.

• Toyota corona Bakım hocam çok tatlı arabadır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O parayı alınacak en mantıkl aile aarabası fiat marea 1.6elx

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.