Şimdi Ara

1400 tl ye Nexus 5 alınır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 1400 tl ye nexus 5 alınır mı ? Sanırım 6 ay önce türkiye ye bu fiyattan gelmiş ve fiyatı hiç düşmemiş. Ve bunuda merak ediyorum neden fiyatı hiç düşmemiş,yakın zamanda düşer mi ? Kısacası alalım mı telefonu ? (Arkadaşım için soruyorum ben iphone 5s aldım şarjı benimkinden daha iyi gider diye düşünüyoruz )

• Hocam sahibinden.com da ben 1000 TL Ye sıfır görmüştüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimeks'te 1300 TL'ye gördüm bazı günlerde de indirimle 1200 seviyesine iniyor fiyatı.
  • 1200 civarlarına resmi paralel ithalatları var. Akakce.com bakın derim.

• O paraya Lg G2 almak daha mantıklı olur..Paralel Xperia Z1'de var gittigidiyorda 1350 Tl.
  • deadkorsan D kullanıcısına yanıt
    Şarjdan cok beklentiniz olmasın 5s 1 gün çıkarıyorsa o da 1.5 gün çıkarır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • g2 şarj konusunda daha başarılıdır
  • 1400 verilmez ama takıp edersen 1200 ala bilirsin biara 1200 görmüştüm alcaktım ozmn para durumum yoktu alamadım
  • G2 şarj konusunda iyidir ama LG'ye şahsen yazılım konusunda güvenmem tavsiye de etmem fakat kişisel tercih.
    alınır nexus 5 iyi telefon. şarj olarak da iphone 5s den daha iyidir.
  • alınır hocam parana da değer
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnbvcx12

1400 verilmez ama takıp edersen 1200 ala bilirsin biara 1200 görmüştüm alcaktım ozmn para durumum yoktu alamadım

hocam internetten alma şansım yok mağazalardan türkiye distribütör garantili 1400 ün altına düşer mi ki ?
  • G2 varken nexus alip niye daha azkamera ses ve batarya performansına razi olasinki..

• quote:

Orijinalden alıntı: deadkorsan

quote:

Orijinalden alıntı: mnbvcx12

1400 verilmez ama takıp edersen 1200 ala bilirsin biara 1200 görmüştüm alcaktım ozmn para durumum yoktu alamadım

hocam internetten alma şansım yok mağazalardan türkiye distribütör garantili 1400 ün altına düşer mi ki ?

ben 1,200 teknosada gördüm diye hatırlıyorum ama baya olmustu 1kez daha gordum 1.300e dusmusdu daha fazla düşermi bilmiyorum ala bilcen mağzalardan bi süre takip et
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

G2 varken nexus alip niye daha azkamera ses ve batarya performansına razi olasinki..

aynen arkaşa katılıyorum nexus favorim olsada lg g2 varken onu alma
  • G2 diyenlere bakma stabiliyte istiyorsan nexus 5 al

• Ben geçen ay aldım nexus5 1300tl ye LG mağazasından forum İstanbul dan nakit 1400 den 1300 é düşüyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Ben geçen ay aldım nexus5 1300tl ye LG mağazasından forum İstanbul dan nakit 1400 den 1300 é düşüyorlar

sağolun hocam teşekkürler , garanti işinden pek anlamıyoruz kvk genpa o şirketlerden birinde mi garantisi ?
    direkt lg türkiye garantili hocam o konuda bi sorununuz olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.