Şimdi Ara

▓ ▓ 140 TL ▓ ▓ SIFIR Amd Athlon II X4 860K BLACK ED. - SADECE 140 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
2
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün Hepsiburada 'dan alınmıştır, kapalı kutudur asla kontrol, yok efendim bir bakayım, yok çalışıyormu vb. gibi sebeplerle dahi açılmamış, fabrikasyon güvenlik etiketi üstündedir.
    SIFIR KAPALI KUTUSUNDA VE A-ÇIL-MA-MIŞ-TIR!

Üründen 2 tane almıştım fiyatı uygun olduğu için fakat anakarttı, ramdi, diskti derken bir türlü upgrade edemedim vakitsizlikten ötürü, bende satmaya karar verdim.

Ürün Tuzla (Postane Mahallesi - İstanbul Mercan) 'dadır, elden teslim alabilir veya MNG kargo ile önce ödeme sonra kargo şeklinde alabilirsiniz.
    Faturası alan kişiye gönderilecektir, henüz 20-25 gün önce falan kesildi faturası, ikisini birden almak isterseniz fiyat 140 *2 = 280 TL, yok bana bir tane yeter diyorsanız 150 TL / Adet.

Kesinlikle pazarlık, indirim, ikram söz konusu değildir, kargo ücretini karşılamam, ürünü ayağınıza getirmem, evim Kartal 'da Tuzla 'ya kadar gelemem derseniz, Kartal veya güzergahı ile Uzunçayır/Hasanpaia metrobüs civarında teslim alabilirsiniz.

İletişim için PM veya 0506 482 98 98 'den ulaşabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fowell-one -- 13 Ekim 2015; 13:53:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.