Şimdi Ara

140 km/h ile kaza yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayagımda 22 dikiş
    kafatasım çatlak
    kırık yok çıkık yok
    bugun 4. günü
    ve ben yatmaktan bunaldım artık

hız felakettir yapmayın yaptırmayın

140 km/h ile kaza yapmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unbelieveable -- 3 Nisan 2015; 12:34:24 >

• geçmiş olsun knk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam. Kemerin takılımıydı? Birde kaza nasıl oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.

• so good kullanıcısına yanıt
    sagol kardesim
  • hızlı ve öfkeli 7 yimi izledin diyecemde daha önceden olmuş birşey bu geçmiş olsun
  • Ucuz atlatmışsın geçmiş olsun kazayı nasıl yaptın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

Geçmiş olsun hocam. Kemerin takılımıydı? Birde kaza nasıl oldu?

Kemeri mutlaka takılıdır yoksa uçardı.

Geçmiş olsun.

• Emniyet kemeri takılı değildi takılı olsaydı ölmüştüm.

biyere yetismem gerekiyordu otobüs vardı önde sağda mersedes 403 geçerken görmedi heralde sol şeride kırınca otobüse vurmamak için orta bariyerlere kırdım palmiye ağacına vurdum araba i20 ydi eski kasa perte çıktı motoru falan kopmuş
    ağaca vurunca araba pervane gibi dönmeye başlamış sağ camdan fırlatmış beni asfalta
  • unbelieveable U kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun kardeşim. Yinede ehliyet kemeri önemlidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unbelieveable

Emniyet kemeri takılı değildi takılı olsaydı ölmüştüm.

biyere yetismem gerekiyordu otobüs vardı önde sağda mersedes 403 geçerken görmedi heralde sol şeride kırınca otobüse vurmamak için orta bariyerlere kırdım palmiye ağacına vurdum araba i20 ydi eski kasa perte çıktı motoru falan kopmuş
    ağaca vurunca araba pervane gibi dönmeye başlamış sağ camdan fırlatmış beni asfalta

Emniyet kemeri takılı olsaydı bu kadar darbe almazdın gibime geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

quote:

Orijinalden alıntı: unbelieveable

Emniyet kemeri takılı değildi takılı olsaydı ölmüştüm.

Alıntıları Göster
    quote:

2 airbag li direksiyon ve konsolda var direkleri korumazdı kafamı oraya vura vura ölürdüm :)

• Emniyet kemerini takmayarak bir tanıdık da ölümcül bir kazadan kurtulmuştu. Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holk

Geçmiş olsun kardeşim. Yinede ehliyet kemeri önemlidir.

sagol kardesim emniyet kemeri elbette önemli
  • Gecmis olsun

• hangi teneke accent, symbol falan mı. yada hangisi tenekelerden.
  • geçmiş olsun. arabanın markası ne? nasıl oldu kaza?
  • Allah acil şifalar versin. Ben de i20 kullanıcısıyım. 110 km/sa hızdan daha yüksek hızlarda kendimi güvende hissetmiyorum. Benim aracımda da ESP olmadığı için bir kez ufak bir kaza yaptım.

Emniyet kemerini her zaman takıyorum. Sen olayı yaşadığın için tabiki daha iyi biliyorsundur fakat emniyet kemeri + airbag her zaman daha güvenlidir. Daha alacak nefesin varmış. Allah beterinden saklasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRAFT -- 3 Nisan 2015; 12:57:03 >
  • Gecmis olsun cok hocam babamda baya hizli sekilde 3 4 takla atmisti buyuk sanski sadece eli burkulmustu Allah korumus

• quote:

Orijinalden alıntı: CRAFT

Allah acil şifalar versin. Ben de i20 kullanıcısıyım. 110 km/sa hızdan daha yüksek hızlarda kendimi güvende hissetmiyorum. Benim aracımda da ESP olmadığı için bir kez ufak bir kaza yaptım.

Emniyet kemerini her zaman takıyorum. Sen olayı yaşadığın için tabiki daha iyi biliyorsundur fakat emniyet kemeri + airbag her zaman daha güvenlidir. Daha alacak nefesin varmış. Allah beterinden saklasın.

Hocam bende i20 kullanıyorum ama otomatik vites. 100'e çıktığım anda araba bağırmaya başlıyor bu normal midir? En fazla kaça kadar çıkabiliriz? Araba annemin olduğundan bir şey yapmaya da korkuyorum bir de otomatik ne olur ne olmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.