Şimdi Ara

140 binden 50 bine çekilir mi beyler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler artık depresyondan çıktım yeter napalım olacağı buymuş.O kadar çalıştım çabaladım denemelerde 370 380 civarı aldım türkçe ve fizik yüzünden batırdım neyse artık bunlar geride kaldı başım dik yoluma devam edeceğim.

Sorum şu şu an türev integral hariç tüm mat2 konularına hakimim.Organiğin yarısına kadar bitirdim.Entalpi entropi elektrokimya biliyorum.Geom da güzel ygs de 5 doğru yaptım.

Sizce 50 bine çekebilir miyim beyler aşırı hırslıyım bu sıralama benim hakkım değildi.Bu acımasız nankör sistemde sizce istediğim hedefe ulaşabilir miyim?

• Bende 230k yim 50k ya cekmek icin gece gunduz caliscam.(tmyim)iyi calismayla sende cekersin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiftyshades3440 F kullanıcısına yanıt
    Zaten çekecem dostum başka çıkar yol yok!Bu kahpe sisteme rağmen çekecem.Emeğimi kimseye çöpe attırmam
  • upupupupupupup
  • upupupupupup
  • Yardimci yok mu

• upupupupupup
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    150 Bine kadar Araba önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • upupupupupup
  • quote:

Orijinalden alıntı: casaryus

Beyler artık depresyondan çıktım yeter napalım olacağı buymuş.O kadar çalıştım çabaladım denemelerde 370 380 civarı aldım türkçe ve fizik yüzünden batırdım neyse artık bunlar geride kaldı başım dik yoluma devam edeceğim.

Sorum şu şu an türev integral hariç tüm mat2 konularına hakimim.Organiğin yarısına kadar bitirdim.Entalpi entropi elektrokimya biliyorum.Geom da güzel ygs de 5 doğru yaptım.

Sizce 50 bine çekebilir miyim beyler aşırı hırslıyım bu sıralama benim hakkım değildi.Bu acımasız nankör sistemde sizce istediğim hedefe ulaşabilir miyim?

Hocam bu yıl millet döküldüğü icin puanlar birbirine cok yakın bence lysye cok iyi calıstıktan sonra rahatlıkla 50k ya cekebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clariyt

quote:

Orijinalden alıntı: casaryus

Beyler artık depresyondan çıktım yeter napalım olacağı buymuş.O kadar çalıştım çabaladım denemelerde 370 380 civarı aldım türkçe ve fizik yüzünden batırdım neyse artık bunlar geride kaldı başım dik yoluma devam edeceğim.

Hocam bu yıl millet döküldüğü icin puanlar birbirine cok yakın bence lysye cok iyi calıstıktan sonra rahatlıkla 50k ya cekebilirsiniz

eyvallah usta o kadar konuyu boşuna bitirmedik herhalde!

• pupupupupupupup
  • kamki oturup dert etmekle bir çare olunmuyor elinden geleni yap çekemediysende yine denedim olmadı dersin fakat diğer türlü depresyona sokarsan kendini o deneme işinide batırırsın bide onu dert edersin sonra seni hastanelere filan yatırırlar 6 yan tarafı yumuşak odalarda hapis ederler mazallah önüne 2 tas yemek koyarlar giderler delirirsin
  • upupupupupupu
  • upupupupup
  • upupupupupup
  • Puupupupupp

• Sayısalim 50-70k hedeflerken berbat bi sekilde 235k geldi. Hedefim 35-40kya cekmek. Yapılır, korkma.

• Upupupuppuuppp

• quote:

Orijinalden alıntı: geleceginmuhendisi

Sayısalim 50-70k hedeflerken berbat bi sekilde 235k geldi. Hedefim 35-40kya cekmek. Yapılır, korkma.

Hocam nasil korkma ya sonucu gorunce intihari bile dusundum.Moral bozuklugundan calisamiyorum

• Uppupuppupupu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.