Şimdi Ara

14 yasinda bir kiz butun gece eve gelmiyor peki anne baba ne yapiyor bu arada? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
2
Favori
8.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: temizkopat33

samsun deyince orda bi duracaksın hele atakum off off

samsunlu gördünüz mü kaçın

ben samsunda yaşıyorum.erkeğim.ben de kaçıyorum ara sıra.kimileir hızlarını alamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

arkadasim mervelerde kalicam demisse ? ya da arkadasim betullerde de kalicam demis olabilir ya daya da arkadasim aysegullerde de kalicam demis olabilir..

bence münevverlerde kalacam demiştir kesin
  • bu tarz haberleri okuyunca adama saymadığımız şey kalmaz ama binbir türlü insan var ben bile öyle kızlar tanıyorum ki 18den küçük ama her şeyi yapabilir.. yani burada kıza da bi ceza gelsin bir şey gelsin ikiside alkollü kız eve gidemem diyor oda kendi evine götürüyor haydee adam ömrünün sonuna kadar yatsın kıza bir şey yok adam suçsuz demiyorum tabi ama..
  • ben bi arkadaşa ziyaret için ladiğe gittim nerdeyse evleniyodum zor kaçtım kucağı boş bulan atlıyo nasıl bi lanet yer çözemedim
  • Suç kızda ve ailesinde.

-- Kaç yaşındasın sen ? Kaç yaşındasın ? ha ? hayır yaşını söyle bana ? yaşını söyle abi? kaç yaşındasın ?
    - 14
    -- Lan dal....k böyle mi yapılır ? Bunun doğrusu nedir biliyor musun? 14 yaşında kız evinde oturur ders çalışır. Sen kimsin lan içki alıyorsun 30 yaşında adamın evine gidip ilişkiye giriyorsun.

Az bile olmuş.Birde ailesi miksin atsın sokağa Brazzers da eleman sıkıntısı var zaten
  • yaa kız gönül rızasıyla birlikte olmuştur sonra ailesinin baskısıyla şikayetçi olmuştur. benimde antalyada arkadaşımın başına geldi. arkadaşım 26-27 yaşlarında. 16 yaşında kızla birlikte oldu. taabi kızın gönül rızasıyla. sonra aile olayı öğrenince kıza baskı yapıp şikayetçi oldurdular. şimdi arkadaşım çocuk yaşta birini zorla alı koyma ve tecavüz etmekten 3 seneder hapiste. 7 yılı kaldı çıkmasına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

bu hususlarda kadınlara çok fazla hak verildiği kanısındayım.

çevremizde gördüğümüz nice kızlar var ve her an iftiraya hazır.

kendini başkasına sunduktan sonra,başkasına yamanmak için türlü türlü tezgahlar hazırlayanları mı dersin,yoksa ailesi ile anlaşıp tuzak kurup para isteyip şantaj yapanları mı dersin.....

allah sonumuzu hayır etsin,sokakta gezerken sarhoş,esrarkeş,hızrsızlardan fazla bu kaşarlardan korkuyorum artık

Zevk için bir adamın altına yatıp sonra nasıl olsa bozuldum diye beğendiği her adamın altına yatıyor coğunluğu. İş evlenmeye gelince önlerinde iki seçenek oluyor. Ya hiç tanınmadıkları bir şehir yada semte yerleşip 3000 tl verip kendini diktirip bir adamı aptal enayi yerine koyup evleniyor. Yada birilerine iftira atıp beni bu bozdu vs. yolu ile adamı hapse gönderip kendini acınası halde gösterip adını temize çıkarıyor ve evleniyor.

Kısacası evlenene kadar her haltı yedikten sonra ya bir adama ömür boyu yalan söyleyip aptal yerine koyup kandırıyorlar.. Yada X ile evlenmek için Y'ye zarar veriyorlar. Kısacası namussuzluklarının cezasını hep bir erkek çekiyor.

Tabi bunun şerefsiz erkek versiyonu da yok değil. Ama emin olun kadınlarda şerefsizlik erkeklerden çok çok daha fazla. Düşünsenize temiz bir kız bulmak ne kadar zor ne kadar nadir bir şey.

bu arada diktirmek eskidi artık. yapay kızlık zarı çıktı japon icadı. (çin üretimi de var ama bi işe yaramıyormuş) o işten önce 5 dakika önce yerleştiriyorsun işlem tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkazm -- 21 Ağustos 2012; 17:51:52 >

• Neler oluyor bu şehre anlamış değilim, inanın 2 sene öncesinde kadar böyle haberler görmezdik. Samsunlular bilir. Gerçi siz de farketmişsinizdir Samsun'un son zamanlarda 3. sayfaya daha çok düştüğünü.
  • kız yolluymuş ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazmerkaya

quote:

quote:

kendini başkasına sunduktan sonra,başkasına yamanmak için türlü türlü tezgahlar hazırlayanları mı dersin,yoksa ailesi ile anlaşıp tuzak kurup para isteyip şantaj yapanları mı dersin.....

allah sonumuzu hayır etsin,sokakta gezerken sarhoş,esrarkeş,hızrsızlardan fazla bu kaşarlardan korkuyorum artık

Zevk için bir adamın altına yatıp sonra nasıl olsa bozuldum diye beğendiği her adamın altına yatıyor coğunluğu. İş evlenmeye gelince önlerinde iki seçenek oluyor. Ya hiç tanınmadıkları bir şehir yada semte yerleşip 3000 tl verip kendini diktirip bir adamı aptal enayi yerine koyup evleniyor. Yada birilerine iftira atıp beni bu bozdu vs. yolu ile adamı hapse gönderip kendini acınası halde gösterip adını temize çıkarıyor ve evleniyor.

Kısacası evlenene kadar her haltı yedikten sonra ya bir adama ömür boyu yalan söyleyip aptal yerine koyup kandırıyorlar.. Yada X ile evlenmek için Y'ye zarar veriyorlar. Kısacası namussuzluklarının cezasını hep bir erkek çekiyor.

Tabi bunun şerefsiz erkek versiyonu da yok değil. Ama emin olun kadınlarda şerefsizlik erkeklerden çok çok daha fazla. Düşünsenize temiz bir kız bulmak ne kadar zor ne kadar nadir bir şey.

bu arada diktirmek eskidi artık. yapay kızlık zarı çıktı japon icadı. (çin üretimi de var ama bi işe yaramıyormuş) o işten önce 5 dakika önce yerleştiriyorsun işlem tamam

medyayı yakıncan takıp ediyosun

• 20 yaşında erkeğim kodumu oturturum babam hala gece dışarı çıktığımda cins cins bakar saat başı arar. Bunların ailelerinde var sorun yapıp sokağa salıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: This Time

Suç kızda ve ailesinde.

-- Kaç yaşındasın sen ? Kaç yaşındasın ? ha ? hayır yaşını söyle bana ? yaşını söyle abi? kaç yaşındasın ?
    - 14
    -- Lan dal....k böyle mi yapılır ? Bunun doğrusu nedir biliyor musun? 14 yaşında kız evinde oturur ders çalışır. Sen kimsin lan içki alıyorsun 30 yaşında adamın evine gidip ilişkiye giriyorsun.

Az bile olmuş.Birde ailesi miksin atsın sokağa Brazzers da eleman sıkıntısı var zaten

Tamamen haklısın hocam

• kiz yalan soluyo tabikide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

önce bi açıp bakacaksın öyle direk atlamayacaksın kime yutturuyorlar

• Böyleleri bozuk ailelerden çıkıyor. Büyük ihtimal adam zengindir evlen falan demişlerdir kabul etmeyince de şikayet etmişlerdir. Ben görünce 20 zannedipte 14-15 yaşlarında çıkan çok kız oluyor. Kimlik sormak lazım bu devirde O kız da safın birini bulup kakalar kendini
  • sizin aklinizdan zorunuz mu var? hala kim hakli kim haksiz diye tartisiyorsunuz.

kiz yollu da olsa, kasar da olsa, kendi rizasiyla da olsa 14 yasinda bir kizla iliskiye giren adam bem sucludur hem sapiktir. hak var hukuk var.

• Ben askerliğimi bafrada yaptım gecenin bi yarısı kız kaçırma olayı yüzünden kaç tane eve gittik , kaç tanesine karakola geldi kızımı kaçırdılar diye , gerçekten samsumda kız kaçırma olayı çok, ama hiç tecavüze rastlamadım.Karakola gelen şikayetlerin %90ı kız meselesiydi.Hatta teyzenin biri vardı kızıyla beraber evine girip darp etmişler kadını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 22 Ağustos 2012; 5:25:05 >
  • ee birader 18,yasinda ki erkeğe yaşıtları yüz vermeyince ya kücüğe ya büyüğe gidiyor o yüz vermeyenlerde 30,yaş cıkıyorlar memleket nereye gidiyor
  • Yaşın küçük olduğuna bakmayın neler yapıyorlar şuan ooo anne baba uyuyunca gizlice evden çıkıp uyanmadan geri geliyor vururup yada arkadaşıma uğrayacam diye gruba giden 15 / 16 yaşında kızlar tanırım ve seni öyle bir hale getirir ki şeytan diz çöker önlerinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

quote:

quote:

önce bi açıp bakacaksın öyle direk atlamayacaksın kime yutturuyorlar

Sesli güldüm.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.