Şimdi Ara

14 yasimdayken yasadigim olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 14 yasimdayken beni tek basima sıkıstırıp dovmeye kalkan oglana dersini vermistim iyi bir doverek. Ama ne hikmet oglanin serce parmagi uc yerden kirilmis. Daha sonra hastane doktoru sikayetci olmus fakat aile sikayetci olmamis. Oglanin serce parmak kirildi diye 1 ay kolu alcida kaldi. Lifler mi ne kopmus koluna giden. Nasil becerdim ben de anlamadim oglan benim 2 katim. Her neyse oglan ameliyatla platin koymuslar. Sonra savciliga filan ifade vermistim. Oglanin bana saldirdigini benimse kendimi savundugumu bildirmistim. Daha sonra bir kac ay sonra mahkeme oldu. Yaklasik 4 ay sonra olmustu galiba. Ancak biz iki ay onceden ifade vermistik mahkemeye hakim de onayladi. O zaman yasim kucuk oldugu ve ilk suc oldugu icin ertelendi ceza. Psikologa filan gonderdiler adam benim caliskan oldugumu anlayinca beni sevmisti. O zamanlar hep takdirdi. Tum notlar 90 uzerinde. Her neyse sinavlar vs sonra iyi bir anadolu lisesine yerlestim (460 puanla)
    Savci beni 1 ila 6 hapisten yargiladi ancak yas geregi 4 ay ila 2 yil arasina dusuyor. Hakim de ceza vermemisti. Ertelemisti. Size sorum su bu yuz kizartici suclara girmiyor. Askeri lise mulakat vs katildim fiziksel aktivite basarili olamadim o yuzden alinmadim. Sizce ileride basima ne gibi sorunlar acabilir ?

Ciddi cevaplar verirseniz sevinirim. Ceza 3 sene ertelendi ve bir sey olmadi. Trolleyecekler gelmesin lutfen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Askeri lise gibi yerler için sicilinde hiçbirşey olmaması lazım, hakkında dava açılmış ertelenmişte olsa bir ceza verilmiş. Daha sonra benzer bir olay daha yaşarsan ertelenmiş cezan yeni alacağın ceza ile birlikte yürürlüğe girer.
  • İş başvurularında sabıka kaydına bakıyorlar diye biliyorum, sıkıntı olabilir tam da emin değilim tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moneygunloven -- 3 Mayıs 2015; 17:03:50 >
  • Oha biz dayak yesek bi de babamız döver niye dayak yedin diye millet gidip dava açıyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen böyle benzer bir suç daha işlersen cezayı işleme koyabilirler.Ama yaşın da küçükmüş,para cezasına çevrilir büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Askeri lise gibi yerler için sicilinde hiçbirşey olmaması lazım, hakkında dava açılmış ertelenmişte olsa bir ceza verilmiş. Daha sonra benzer bir olay daha yaşarsan ertelenmiş cezan yeni alacağın ceza ile birlikte yürürlüğe girer.

Ceza ertelendi ve 3 sene coktan doldu. O yuzden o sucun cezasini almiyorum yasalara gore.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

Oha biz dayak yesek bi de babamız döver niye dayak yedin diye millet gidip dava açıyo

Oglan dava acmadi. Hastane davaci oldu onlara neyse. İddianame de oglanin ailesinin sikayetci olmadigi yaziyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayat Lokumu

Muhtemelen böyle benzer bir suç daha işlersen cezayı işleme koyabilirler.Ama yaşın da küçükmüş,para cezasına çevrilir büyük ihtimal.

Ben de oyle olur diye dusunuyorum. İnsallah basima bir daha gelmez boyle bir sey.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.