Şimdi Ara

14 Şubat için ne aldınız... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta

ben olsam böyle gereksiz bi günde hediye vermezdim 1 gün sonra verirdim ama olmadıgı için o parayla kendime iyilik yapacam alsancakta

ah bi anlatabilsem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

http://www.bunlardanistiyorum.com/productdetails.asp?ProductTypeID=1944 iyi bir hediye olabilir

Ben bundan sipariş verdim aradım 14 şubatta eve bırakıcaklar umarım beğenir teşekkürler Crazy
  • bana fikir verin :/
  • quote:

Orjinalden alıntı: charcharodon carcharias

14 Şubat için ne aldınız...

AVON
    CRYSTAL AURA
    swarovski kolye ucu hediyeli...
    50 ML

Kristalin köşeler gibi parfümün içeriğindeki farklı notaların bir araya gelmesi ışık saçan bir sonuç yaratıyor.

Üst noktalarında meyve ve çiçek kokuları ile alt noktalarındaki ağaç ve misk kokularının nefes kesici birleşimi.

Şişenin üzerinde Swarovski tarafından tasarlanmış göz alıcı kristal bir kolye ucu bulunuyor.

Katalog Fiyatı 62 YTL

Hocam nerde satılıyor bu?

• quote:

Orjinalden alıntı: Gushi

Dostum, evlerinde 'avon' temsilciliği yapan bayanlar var ya, hani mahallede komşulara falan satış yaparlar, onlardan rahatlıkla bulabilirsin

Ben iki tane sipariş verdim, hemde fiyatı 45 Tl'ye düşmüş, ayrıca içine birde nemlendirici eklemişler, bence fiyatına göre çok şık bir hediye... Ayrıca 'Swarovski' taşlar çok karıizmadır, normal dükkandan aldığın zaman özel kutusunda garanti belgesiyle falan verilir...
  • Anladım teyzem satıyordu bir soriyim bakiyim.Teşekkür ederim..
  • banada kız bulun allahsızlar
  • Aklımda birkaç seçenek var ama bir türlü karar veremedim.

Geçenlerde dolaşırken yüzük bakmıştı kendisine(serçe parmağa takmak için), yüzük mü alsam acaba dedim ama yüzük de (serçe parmak da olsa) bana fazla ciddi birşey gibi geliyor.

Aynı şekilde dolaşırken kukulete(yanlıs söylemiş olabilirim) berelere bakmıştı.Atkı-bere takımı da olabilir.

Yüzük baktığımız gün kolye takar mısn diye sordum, hayır demişti.(1 tane kolye takıyor zaten)

Şimdi aklıma bileklik geldi 50-70 lira civarında...

Son olarak da hem iş yerinde hem de normalde giyebilceği, tayt üzerine giyilen elbiselerden almak aklıma geldi.

Zaten birkaç ay sonra da doğum günü var ,

Acaba sembolik olarak bileklik ya da küpe vb. alıp, doğum gününde mi o elbiselerden alsam. Yoksa 14 Şubat'ta mı elbise alsam.

2 aylık bir ilişki yaş 21 ... sizce hangisini yapsam ?

• ben titanyum çift başlı küpe aldım,hat aldım birde, ve bi gül ile yollamayı düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cabbarK

banada kız bulun allahsızlar

• GüL Alacağım..

Fakat Telefonu Getirmeyecem Buluşmaya Allah Korusun Bi Kız Arar Kötü Olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: charcharodon carcharias

quote:

Orjinalden alıntı: Gushi

Dostum, evlerinde 'avon' temsilciliği yapan bayanlar var ya, hani mahallede komşulara falan satış yaparlar, onlardan rahatlıkla bulabilirsin

Ben iki tane sipariş verdim, hemde fiyatı 45 Tl'ye düşmüş, ayrıca içine birde nemlendirici eklemişler, bence fiyatına göre çok şık bir hediye... Ayrıca 'Swarovski' taşlar çok karıizmadır, normal dükkandan aldığın zaman özel kutusunda garanti belgesiyle falan verilir...

Arkadaşlar merhaba
    ben Avonda çalışıyorum ve bahsi geçen parfumu size
    katalıg fiyatı üzerinden % 20 indirimli temin edebilirim.
    İstanbulda ikamet edenler elden alabilir,
    bu arada eğer başka parfum ürünlerini isterseniz,
    şu anda elimde stok fazlası olanlar için
    TOPİKinceleyin.AVON KATALOĞU

• Buzdolabı Almayı Planlıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeRaT BJK -- 6 Şubat 2009; 14:57:19 >
  • Para Olsa Önce Kendime Bişe Alırım Bırakın Şu 14 Şubatı Para Tuzağı..
  • 2 gün önce ayrıldık.Dün bana mesaj attı ben sana çok istediğin bişey almıştım verebilir miyim ? dedi. Bende istemiyorum nerden aldığını söyle ben kendime alırım dedim.
  • yokki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alm.oz -- 6 Şubat 2009; 15:43:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cabbarK

banada kız bulun allahsızlar

• 2 tane sevgilim var + birinin doğum günü 22 şubat daha hiç bişey almadım ve paramda yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.