Şimdi Ara

14 dakikalık maç [onurlu.gif]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben(YuceZahir), Murat005(BuraNeYazam) ve DeathDice(Killer4940)'ın 14 dakika 20 saniyede aldığı oyuna bakın!

14 dakikalık maç [onurlu.gif]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrodonunNefsi -- 16 Ekim 2011; 18:05:29 >

• Karşı takıma 0 kill o.O
  • heal revive 3 adamı aldığınız için kupa mı bekliyorusunuz çok pardon?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batkay -- 16 Ekim 2011; 18:15:31 >
  • Summoner speller
  • OOooOOoOoooOOOoOOoOoOOooO

Kupa vermek lazım size.Adamlar zaten dünya birincisiymiş.Onları yenerek yeni birinci takım siz oldunuz.Tebrikler.

Normalde asla trollemem ama bu konu hakediyor.
  • Onur mu duyuyorsun bide ?
  • karsı taraf sanki ilk defa lol oynuyor yada bilerek ayarlanmış spellerden söylüyorum bunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BuraNeYazam :/
  • kaldırın şu gereksiz konuyu arkadaş yuh artık
  • Level 8 , summoner speller Heal Revive o.O Bende ciddiye alıp bakıyordum yani.
  • Evet açık söylemek gerekirse burada ki herkes 0 acc açıp yeni oyunculara karşı daha kısa bi sürede bitirebilir bu ne kadar saçma bi iş ya bide ss alıyosun
  • bu arada master yinin dorans ring alması da çok hoş olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tâlâ

bu arada master yinin dorans ring alması da çok hoş olmuş

Alınır hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firesworn

quote:

Alınır hacı

alınırda AP kasacaksan alırsın sonra DPS'ye dönmüş... Bu arada Ap yi de çok iyi oluyor ha ölmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeronautical Engineer -- 16 Ekim 2011; 20:20:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineer

quote:

Orijinalden alıntı: Firesworn

quote:

Alınır hacı

alınırda AP kasacaksan alırsın sonra DPS'ye dönmüş... Bu arada Ap yi de çok iyi oluyor ha ölmüyor

Mana regen op

• quote:

Orijinalden alıntı: Valientee

Level 8 , summoner speller Heal Revive o.O Bende ciddiye alıp bakıyordum yani.

Aynen. 3'ü de oyunu bilmiyor, oyunun en iyi tanklarından biri, 2 tane right click üstüne kurulu champion aynı takımda. Yenilseniz ayıp olurdu.
  • Belliki karşı takım troll yada bilmiyolar.Biz ranked game 10 dakikada bitirdik 3vs3
  • 3v3 maçı 14 dakikada bitirdiniz diye gururlandınız mı? ben 5v5 maçı 11 dkda bitirdim ama konu açmadım burda
  • adam 3v3 maçı 14 dk de bitirdim diye konu açmış.7 dk de bitirdik hiç konu açtık mı?
  • 8 lvle yakıştıramadım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.