Şimdi Ara

14 500 ytl ye 2000 focus ambiente gp km si 94000 de sizce fiyat nasıl?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2000 model 94 bin km de focus ambiente gp hb var.Alıp almamaya karar veremiyorum.Piyasa bilgisi olan arkadaşlar ne dersiniz iyi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atke75 -- 28 Şubat 2007; 12:08:41 >

• Fiyatı bence normal hatta cok iyi diyebilirim.KM'side modeline göre cok cok iyi diyebileceğimiz rakamda.
    Ne modeldeki araclar var 2003-2005 arası 140000km aşağı yok neredeyse,,,,eee adam focusu alıyor inmek bilmiyor,bindikçe biniyor yaw
  • Haklısın valla. 100 bim km altı bulmak çok zor.Anlaşılan konforu yüksek dediğin gibi.Araba HB, rengi biber kırmızısı.Bir alsam diyorum bide almasam mı diyorum.Hayırlısı..
  • Fiyat uygun.

Arabaya iyi bir serviste baktırıp rahatça alabilirsiniz
  • araba temizse al derim iyi fiyat valla sonra ne iyi ettim de aldım dersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: atke75

Haklısın valla. 100 bim km altı bulmak çok zor.Anlaşılan konforu yüksek dediğin gibi.Araba HB, rengi biber kırmızısı.Bir alsam diyorum bide almasam mı diyorum.Hayırlısı..

valla kasa tipi,rengi güzellmiş doğrusu....Yaw bence bu fiyata kacırma al derim tabikide *falcon246 arkadaşın dediği gibi aracı servise felan bi göster baktın bişey yok aracta sağlam içinede siniyorsa alırsın arkadaşım.Herşeyin HAYIRLISI olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.