Bildirim
14 500 ytl ye 2000 focus ambiente gp km si 94000 de sizce fiyat nasıl?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Fiyatı bence normal hatta cok iyi diyebilirim.KM'side modeline göre cok cok iyi diyebileceğimiz rakamda.
Ne modeldeki araclar var 2003-2005 arası 140000km aşağı yok neredeyse,,,,eee adam focusu alıyor inmek bilmiyor,bindikçe biniyor yaw -
Haklısın valla. 100 bim km altı bulmak çok zor.Anlaşılan konforu yüksek dediğin gibi.Araba HB, rengi biber kırmızısı.Bir alsam diyorum bide almasam mı diyorum.Hayırlısı.. -
Fiyat uygun.
Arabaya iyi bir serviste baktırıp rahatça alabilirsiniz -
araba temizse al derim iyi fiyat valla sonra ne iyi ettim de aldım dersin -
quote:
Orjinalden alıntı: atke75
Haklısın valla. 100 bim km altı bulmak çok zor.Anlaşılan konforu yüksek dediğin gibi.Araba HB, rengi biber kırmızısı.Bir alsam diyorum bide almasam mı diyorum.Hayırlısı..
valla kasa tipi,rengi güzellmiş doğrusu....Yaw bence bu fiyata kacırma al derim tabikide *falcon246 arkadaşın dediği gibi aracı servise felan bi göster baktın bişey yok aracta sağlam içinede siniyorsa alırsın arkadaşım.Herşeyin HAYIRLISI olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X