|
Merhabalar başlıkta yazdığı gibi cihaz alıcam maks verebilceğim değer 15 bin tl ve aklımda olan cihaz oneplus 9 pro düşünüyorum tabi şuanda stoklarda yok ama girmesini bekliyorum o süre zarfında aklımda başka bir cihaz xiaomi mi 11t var ama hala fikirlere açığım telefonda önem verdiğim şeyler ekran kalitesi çok film dizi izlerim oyun oynayan biri değilim çok fazla ama kafam estiğinde genshin impact gibi telefonu zorlayacak bazı oyunlar oynadığım oyunlar oluyor ondan iyi bir işlemciye sahip olmasını da istiyorum şuan samsung a70 kullanıyorum ve 128 nerdeyse doldurdum o yüzden 256 olsun istiyorum yazdığım cihazlar dışında öneriniz var mı varsa diğer söylediğim cihazlardan artısı veya eksisi neler söylerseniz sevinirim |
|
Kasa: Phanteks Enthoo Pro M Acrylic Window PSU: Evga Supernova 750 GT 750W 80+ Gold Anakart: ASUS ROG Strix B550-XE Gaming Wifi İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X3D Ram: Kingston Hyperx Predator 8 GB 3000Mhz CL15 DDR4 (x2) Ekran Kartı: Asus ROG Strix GeForce RTX 3080 V2 OC SSD: Corsair ForceLE200 240 GB M2 SSD: XPG SSD 1TB S50 Lite HDD: WD 1 TB 7200RPM 64MB Fan: NZXT AER RGB 120mm Soğutma: NZXT Kraken x52 Kulaklık: Hyperx Cloud 2 Klavye: Hyperx Elite Alloy RGB Fare: Steelseries Rival 5 Mikrofon: Hyperx Quadcast S Mikrofon Tutucu: Lastvoice NB40 Monitör: MSI 27" OPTIX MAG274R2 Masa: Adore AGT-140-QQ-1 Sandalye: Aerocool AC120B Webcam: Logitech C310 TV: Samsung 50QN90A Gamepad: Xbox 9. Nesil Mavi Gamepad
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı