Şimdi Ara

14.000 Liraya Monitörsüz Kasa Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar itopya 23 nisan indirimlerinden MSI 165hz 1ms 2560x1440 Çözünürlükte monitör aldım.2K çözünürlükte olan bu monitöre kasa toplamak istiyorum max bütçe 14k'dır.
    -Parçaları ayrı ayrı sitelerden alıcağım.
    *Güvenilir siteleri de tavsiye ederseniz sevinirim ya da parça parça link atarsanız çok güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lixon -- 29 Nisan 2020; 20:22:50 >

• www.vatanbilgisayar.com
    MSI GeForce RTX 2080 SUPER GAMING TRIO 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx-2080-super-gaming-trio-8gb-gddr6-256bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html

İndirimde fiyatı 1000-1200 TL düşer. İndirim bekleyin.

• siz bir 18 binlik konu açmıstınız oraya atmıstım size sistem tavsiyesi ama doalr anormal arttı
  • Technopat a konu açın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle merhabalar hocam evet 18k lık konu açmıştım,2700 liraya monitör aldım.Bütçem bu yönde değişti. Siz orda önerdiğinizin aynısını mı öneriyorsunuz 14k lık kasa sisteme ? Bu arada teşekkür ederim ilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FDA1336A

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx-2080-super-gaming-trio-8gb-gddr6-256bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html

İndirimde fiyatı 1000-1200 TL düşer. İndirim bekleyin.
    Hocam düşeceği ne zaman malum değil bildiğiniz yakınlarda indirim olur mu o ekran kartına.Evet çok güzel ekran kartı ama benimde aklımda da PALİT'in 2080 Super ekran kartı var 6200 lira gibi bir fiyat bence gayet iyi sizlerin düşüncesi nedir ?

• Lixon L kullanıcısına yanıt
    ben asus tuf tabanlı bir sistem kurmsutum ama dolar arttı bu koydugum parçalarda arttı 14 e alacagınızı zannetmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 30 Nisan 2020; 17:34:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa Tavsiyesi (30.000TL)
    4 ay önce açıldı
    40 bin TL kasa tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet dolar çok arttı 7.20 yi görecek diye iddialar dönüyor o yüzden elimde param varken acil toplamam lazım bana yardımcı olabilir misin hocam ? Benim aklımda bir sistem var ama soğutması yetersiz mi nasıl sizce bi onada yorum yapabilir misiniz size zahmet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lixon

Hocam düşeceği ne zaman malum değil bildiğiniz yakınlarda indirim olur mu o ekran kartına.Evet çok güzel ekran kartı ama benimde aklımda da PALİT'in 2080 Super ekran kartı var 6200 lira gibi bir fiyat bence gayet iyi sizlerin düşüncesi nedir ?

Alıntıları Göster
    Palit'in f/p ekran kartları var ama 2080s alacak olsam Palit almam. Ekran kartı ve anakart için indirim bekleyin. Diğer bileşenler şimdi alınabilir.
  • arkadaşlar merhaba geçen yıl exper marka - model : EXPER PC ACTIVE DEX388 R3

İŞLEMCİ : AMD RYZEN 3 1200 QUAD -core processor 3.10GHz

ram : 4 GB

sistem türü 64 bit işletim sistemi ,64x tabanlı işlemci oyunlarda kasıyor takılıyor ben alırken bana bunun ekran kartı ,rami değiştirilmiyor dediler ben inanmadım açıkcası gerçeklik payı var mı kasmaması için hangi parçaları almam gerek yeni oyunları hiç kasmadan takılmadan oynamak istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum iyi günler
  • Peki siz 2080 super de hangi ekran kartı modellerini önerirsiniz ?
  • Lixon L kullanıcısına yanıt
  • Teşekkür ederim hocam attığınız sistemi beğendim ekran kartı galiba 3 fanlı demi yanlış hatırlamıyorsam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.