Şimdi Ara

13k ya hazır sistem gaming dizüstü aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son 1 aydır gaming laptop almayı düşünüyordum. Asus mu , MSi mi derken onlar malzeme olarak kaliteli fakat bayağı gereksiz pahalı geldi. O paraya masaüstü toplayabilirdin diyenler olacaktır fakat alan sıkıntım var ve zaten haftasonları dışında çok oyun oynayamıyacağım , ayrıca toplamalarda parça uyumsuzluğu vs ile uğraşmak istemedim. Monster notebooklardada ısınma problemi ve memnun olmayan kullanıcılar olduğunu gördüm. İşten işe ve haftasonları oyun oynayabilen biri olarak yoğun araştırmalarım sonucunda ve tanıtım videolarındada iyi gördüğüm oyunlardada ısıyı iyi tutabilen , dolar kurununda daha fazla yükseleceğini öngörerek Acer Predator Helios 300 son çıkan 9. nesil gaming laptop dün sipariş vermiş bulunmaktayım. Malzeme kalitesi asus ve msi a göre bir tık düşük olsada son nesildeki malzemesi iyi sayılır ve ben zaten hor kullanan biri değilim ve sistem özelikleride iyi geldi. Sistemin genel özellikleri şu şekilde ;

Model No : Acer Predator PH317-53-78FL

- i7-9750H işlemci (6 çekirdek , 12 izlek , 12 Mb Smartcache turbo boost 4,50 Ghz)
    - 32 GB DDR4 2666 Mhz Ram
    - 512 GB Pcie m.2 sdd + 1 TB 7200 rpm sata
    - Nvidia Geforce RTX2070 Max-Q Sürümü
    - Killer Ax1650 kablosuz (Wi-fi 6 ax bağlantı , ac desteği mevcut 2.4 gbps e kadar) , ethernet killer e2500
    - Ekran 17.3 inç , ips panel , 144 hz 3 ms

Sistem freedos olarak gelecek ve muhtemelemen windows 10 pro kuracağım. Predator yazılımı ilede kolayca overclock yapılabiliyor fakat şimdilik ihtiyaç olacağını sanmıyorum en azından belli bir süre için. Sistemi ve oyunları ssd ye kurmayı planlıyorum normal sata diskede yedeklemeler , videolar , arşivler , ıvır zıvırlar vs şeklinde planlıyorum. Gaming laptopun ilerde çıkacak oyunlar olduğunu öngörerek ilerki oyunlarda ultra olmasada high ayarlarda en az 7-8 yıl götüreceğini öngörüyorum. Kaldı ki çoğu oyun halen dx 11 kullanmakta. Bir aksilik çıkmazsa dizüstü perşembe günü elime ulaşıyor.

• Bende almayi dusunuyorum ara ara vatandan takip ediyorum fiyatlari geldikden sonra izlenimlerinizi yazarsaniz sevinirim.
    Hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13000 bi laptopa vermek de yani ...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar laptop geçtiğimiz perşembe elime ulaştı. Paketleme iyiydi. Sağlamlık hissiyatı oldukça var. Freedos olarak geldiğinden windows 10 kurdum. Sistemin açılış hızı iyi. Predatorsense ile fan hızlarını , overclock , klavye renk ayarı vs ayarlayabiliyorsunuz fakat fan hızını genelde otomatik tercih ediyorum. Şu an tek Gta IV test etme şansım oldu ultra ayarlarda rahat akıcı işlemci maks 81 , gpu maks 65 derece oldu fan hızını maksimum yaparsanız sesi rahatsız edici fakat işlemciyi birkac sn içerisinde 81 den 50 ye düşurebiliyorsunuz. Fan maksimum yapacaksanız kulaklık şart bu sayede birkaç saat rahatça çok ağır oyun çalıştırabilirsiniz

Tuşa tek tek renk atama yok anca 4 bölümde atayabiliyorsunuz. Ekran 144 hz 3 ms ips , ekran kalitesi ve menteşeler iyi

Su ana kadar sorun görmedim. Şu an farklı sehirdeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antlion -- 3 Mart 2020; 14:32:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13000 e kasa alsaydınız2080 toplardınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.