ya ben sap sap durmuyodum adamla kapısıyodum baska biri geldi öldürdü ks yapıp :D tam ileri kosarken ex geldi :D
benim arkadasa 303 np 4.4 m mu ne ex gelmisti bende ss yok ama onda ss var ondan aliyim ss yi koyarim foruma
Arkadasım dalga gecmiyorum yanlıs anlama ama inan cok guldum cooooooook super turkcene hayran kaldım
quote:
Orjinalden alıntı: T_u_P_a_C
banada savasta dayken gel miş 300k küsüratyıda avrr bende anlamadım neden geldi 2 gün oluyo geleli :D
yaaaaa görev yapmısındır exp gelmemiştir daha sonra gelmiştir belki
arkadaş gece yarısı yazabiliyosan al eline bi sözlük ben sölim sen yaz (dalga geçmiyorum yanlış anlama).
ben inn hostessinordan geçerken 245 k exp geldi bi daha geriye doğru hareket ettim bi daha geldi ama 2.yazmadı exp'e dedim la burda mayın mı var üstünden geçiyon exp veriyo,döndüm dolaştım bulamadım
quote:
Orjinalden alıntı: tuningchi
banada moradonda pazar gezerken 270 k gelmişti olur öle üzümünü ye bağını sorma demişler atalarmız takıl sen
180 k exp nedir ki 5 slot harpy dön daha bile fazla ...
quote:
Orjinalden alıntı: alicannn
herkesin leveline göre ex gelir.
Savaşı Kazanan Irktaki online herkese gelir ...
bende savaştayken gelmişti neiş la bu demiştim 350k gelmişti heralde
evet banada 40k gelmişti hiç birşey kesmeden birden geldi şaşırdım kaldım
Moradonda Tezgahdayken 375k gelmişti bana
ağa bana bugün 4m xp geldi ama o farklıydı çünkü dün görev aldım lvl düştüm görevi götürdüm vermedi xp lvl atladım gene vermedi bu gün açtım vermiş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme