Bildirim
1366X768 çözünürlüğü yok
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hocam ekran kartım güncel demişsiniz ama standart vga yazıyor.Ekran kartının sürücüsü yüklenmemiş? -
-
Chipset sürücüsünü kurmadığınız için grafik sürücüsü yüklenememiş.Notebookunuzun tam modelini verirseniz chipset sürücüsünü bulabilirim. -
Aspire 5742G bulursanız çok sevinirim -
Windows 7 64 bit mi yoksa 32 bit mi kullanıyorsunuz? -
64 bit -
http://www.acer.co.uk/ac/en/GB/content/drivers
Buradaki linkten sırasıyla notebook--aspire--5742G yi seçin.Seçimden sonra altta açılan operating system bölümünden windows 7 64 bit seçin.Daha sonra alttaki listeden Chipset Intel Chipset Driver satırının yanındaki download a tıklayarak indirdiğiniz sürücüyü yükledikten sonra tekrar ekran kartı sürücüsünü çalıştırın.Sorunsuz yüklenecektir. -
sürücü eksik -
malesef hala aynı hatayı veriyor. -
Chipset sürücüsünden sonra sistemi yeniden başlattınız mı?Eğer yeniden başlatmanıza rağmen aynı hatayı veriyor ise sürücü sayfasından en üstteki iki sürücüyü de yükleyip öyle deneyin. -
quote:
Orijinalden alıntı: ares1707
malesef hala aynı hatayı veriyor.
Hocam bu söylediklerimden önce alttaki vga intel sürücüsünü yüklermisin araştırdığıma göre onun çözmesi gerek. -
şu anda yüklüyorum -
Yükledim,yeniden başlattım ve oldu.Yardımınız için gerçekten çok teşekkür ederim. -
Forumda sizin gibi insanlar kaldımı beya. Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben teşşekkür ederim güzel düşünceniz için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X