Şimdi Ara

1366 Pin Uygun Fiyatlı ve Sorunsuz Anakart Alınacak:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 1366 Pin Uygun Fiyatlı ve Sorunsuz Anakart Alınacak. Geçenlerde bi arkadaş burda gigabyte 1366 pin anakartı 150 liradan sattı. Ben ise 1 hafta önce 1366 gigabyte extreme anakart ile i7 980x işlemciyi letgo dan 250 liraya aldım. Uçmadan fiyat verin lütfen:) Saygılarımla...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Bu tarz ilanlar yer kaplamaktan başka bir işe yaramaz maalesef. Piyasada bulunmayan bir şeyi arıyorsunuz, müthiş talep var, arz sıfır. Bir de uygun fiyat , komik.

Z77 anakart arıyor ama uygun fiyatlı olacak, yoksa mesaj atmayın diyor. Yav arkadaş sen z77 sağlam anakart bul da uygun fiyatı sonra ara. İnsanlar 5 lira edecek şeyi 3 liraya niye satsın, hem de alınık ilanına mesaj atacak filan :) 5 liraya ilan bulursanız kapacaksınız, yoksa 5 e de bulamazsınız.

Boşuna 4 liraya 3 liraya arıyorum diye ilanlar açmayın, alınık tüm ilanlar için yazıyorum bu mesajı. Zaman kaybı.

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.
  • Supermicro X8DAH+-F var hocam fazla fazla işinizi görür
    1000TL aynası yok malesef

Şaka olmalı. Yeni üyesiniz. Sanırım letgo dan gelip buranın nimetlerinden yararlanmak istiyorsunuz. 3 liraya buradan alıp 13 liraya -söz meclisten dışarı- letgo cahillerine satacaksınız gibi hissettim. Günahınızı almak istemem ama 1366 anakart + 980x ikilisini 250 liraya almanız için ya satanın bilgisiz olması gerek haliyle kazık yemiş olur, ya mallar kısa süre sonra elinizde kalır özür dilerim ama dolandırılmış olursunuz. Bilemiyorum belki rüya görüyorsunuz ancak daha uyanamadınız. Varsa öyle ikili gönderin 350 liraya alayım
    hocam edebiyatı bırak burda:) ne yazdıysak o işte. çok zorlama düşünürken nasıl oldu diye yakarsın o önyargılı beynini yazık olur:) baya bi parçalamışsın ama aslında çok zorlamanada gerek yok gayet net. ben bu fiyatlara aldım. bu fiyatlara yakın satan olursa alacağım dedim. varsa elinde alayım yoksa boşuna ne zorluyorsun motoru muhahahahaha

• Hmm. Verecek cevabım yok en azından bişeyler karalayim demişsiniz. Öncelikle size '' siz" diye hitap eden birine askerlik arkadaşınız gibi "sen" diye hitap etmetin. Anlıyorum aslında. Zira 2009dan bu yana yüzlercesini gördük sizin gibi. Oltayı atmış balık bekliyorsunuz ama benden sana sadece tavsiye. O balık bu forumda değil. Bak ben diyorum. Eğer elinde varsa x58 + 980x ben değil 250 ye, 350ye alıyorum. Sizden yada bu ilanı gören herhangi birinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekaradag -- 15 Mart 2019; 13:16:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    emre hocam ben satmıyorum ben almaya çalışıyorum anakart ve işlemci. 350 lira önermişsin ama 500 e ben alayım diyende çıktı. ben 2. sistemimi kurmaya çalışıyorum aslında. yani şöyle düşünüyorum yaklaşık 2010 yılı anakartı için arkadaşların istediği 600-700-800 gibi fiyatlar hakikaten uçuk ve komedi:) kenarda atıl durumda kalan anakartı işlemciyi abartı paralara birilerine sokmaya çalışmanın manası yok zaten alanın elinde patlayacak:) bence edeceği aynen senin verdiğin 350 lira hocam. biri zıplamış 700 yazmış öbürüde gerçek zannedip zıplamış 750 yazmış:) biri 750 den 650 ye sonra da 550 ye inmiş. emre hocam ilki trajedi sonrasıda komedi:)

Ramler ve soğutucu yü sattım anakart işlemci yi satmadim

Bendeki daha önce tamir görmüş ama sorunsuz kullanıyorum

Tamir gördüğü halde şahsen işlemci ile birlikte 250 TL gibi bir rakama hayatta satmak

450 TL teklif veren oldu vermedim

Sahibinden de filan ilan açmadım
    Sadece buraya acmistim ramler soğutucu satılınca kaldırdım ilanı komik komik mesaj atanlar oluyor

O.c oluyormu rx570 gibi güncel kartlar çalışırmı vs

Letgoda vs dediğiniz gibi belki 250 TL'ye denk gelir

Umarım bulursunuz

Orijinalden alıntı: FRWLL

emre hocam ben satmıyorum ben almaya çalışıyorum anakart ve işlemci. 350 lira önermişsin ama 500 e ben alayım diyende çıktı. ben 2. sistemimi kurmaya çalışıyorum aslında. yani şöyle düşünüyorum yaklaşık 2010 yılı anakartı için arkadaşların istediği 600-700-800 gibi fiyatlar hakikaten uçuk ve komedi:) kenarda atıl durumda kalan anakartı işlemciyi abartı paralara birilerine sokmaya çalışmanın manası yok zaten alanın elinde patlayacak:) bence edeceği aynen senin verdiğin 350 lira hocam. biri zıplamış 700 yazmış öbürüde gerçek zannedip zıplamış 750 yazmış:) biri 750 den 650 ye sonra da 550 ye inmiş. emre hocam ilki trajedi sonrasıda komedi:)
    Tüm üyelere selamlar,

MSI X58A-GD65, i7-950 işlemci + stok fan , (2x6) triple 12 gb ddr3 2000 mhz extreme marka ram (arka Panel mevcut.)

hazır halde kenarda duran bir sistemim var, kasaya takıp ssd + asus gtx 570 ile satmayı düşünüyorum.

olabilir dersen bord+cpu+ram şeklinde satabilirim. pm'den görüşelim. sadece anakart satmayı düşünmüyorum.

kolay gelsin.

• pm cevap yazıldı.

Orijinalden alıntı: emrekaradag

'' ben ise 1 hafta önce 1366 gigabyte extreme anakart ile i7 980x işlemciyi letgo dan 250 liraya aldım.''?

Şaka olmalı. Yeni üyesiniz. Sanırım letgo dan gelip buranın nimetlerinden yararlanmak istiyorsunuz. 3 liraya buradan alıp 13 liraya -söz meclisten dışarı- letgo cahillerine satacaksınız gibi hissettim. Günahınızı almak istemem ama 1366 anakart + 980x ikilisini 250 liraya almanız için ya satanın bilgisiz olması gerek haliyle kazık yemiş olur, ya mallar kısa süre sonra elinizde kalır özür dilerim ama dolandırılmış olursunuz. Bilemiyorum belki rüya görüyorsunuz ancak daha uyanamadınız. Varsa öyle ikili gönderin 350 liraya alayım
    ben direkt 500 vereyim cash

• gigabyte x58a ud5 veya gigabyte x58a ud7 için 500 lira verebilirim bende. elinde varsa hemen yolla mert hocam:)

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.