Şimdi Ara

1350 lik hero

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
7.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangisi en iyidir nasus düşünüyorum ama teemo falan nasıldır ? TF alacaktım ama freelerde bu hafta o yüzden haftaya alırım onu da

• az kullanilan almani oneririm teemo alirsan rakip olarakta cikma sansi var. nasus az kullaniliyor nornal oyunlarda malphite var bir de tf yi bi dene seversen alirsin. baska aklima gelmiyo ne var ne yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi lane için soruyorsun ?
  • daykoo kullanıcısına yanıt
    Top giderim genelde
  • Top lane için aşağıdaki şampiyonlar güzel olur. Benim önerim Nasus güzel Q stack yapabilirsen oyunu taşıma potansiyeline sahip olursun. Ama diğerlerine de bir göz at istersen nasıl oynandığını falan izle hoşuna gideni al.

Jax
    Teemo
    Tryndamere
    Singed
    Nasus
    Malphite
    Cho'Gath
    Dr. Mundo
  • Evelynn nasıldır ?
  • Jax

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Nasus alıp geri iade edenler kervanından NK_Ultra kardeşin.Bence nasus o kadar zevkli bir karakter değil.Tabi arkadaşların dediği doğru Q stacklersen ve kasarsan TF lerde çok güzel destek olursun ama ben daha çok Teemo seviyorum."Yavru kurt Teemo göreve hazır!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: NK_Ultra

Ben Nasus alıp geri iade edenler kervanından NK_Ultra kardeşin.Bence nasus o kadar zevkli bir karakter değil.Tabi arkadaşların dediği doğru Q stacklersen ve kasarsan TF lerde çok güzel destek olursun ama ben daha çok Teemo seviyorum."Yavru kurt Teemo göreve hazır!"

almamalı mıyım sizce nasus u. tf free bu hafta onu alırdım ama para birikir bi haftaya haftaya alırım teemo da arkadaşın dediği gibi herkeste var. biraz farklılık ta istiyorum aslında. şu an 1348 ip var zor biriktirdim bunu da. ne yapacağım bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justinian -- 25 Haziran 2013; 12:35:25 >
  • Mumy.
  • Mundooo
  • Jax al hem iyi vurur hem tanky hem zevkli kaçış mekanizması da var.
  • Nasus.

20 dakika sadece q stack yap. Oyun başında çok dikkatli oyna ve sürekli ward al. Jungledan kaç, late gamede onlar senden kaçsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: The One With No

quote:

Orijinalden alıntı: NK_Ultra

Ben Nasus alıp geri iade edenler kervanından NK_Ultra kardeşin.Bence nasus o kadar zevkli bir karakter değil.Tabi arkadaşların dediği doğru Q stacklersen ve kasarsan TF lerde çok güzel destek olursun ama ben daha çok Teemo seviyorum."Yavru kurt Teemo göreve hazır!"

almamalı mıyım sizce nasus u. tf free bu hafta onu alırdım ama para birikir bi haftaya haftaya alırım teemo da arkadaşın dediği gibi herkeste var. biraz farklılık ta istiyorum aslında. şu an 1348 ip var zor biriktirdim bunu da. ne yapacağım bilemiyorum.

O zaman Jax al.
  • Jax eğlenmedim oynarken nasus un oyunu da ona benzer mi boşuna almayım öyleyse
  • Jax al, counter'ı yok, late gamede durdurabilen yok, oynaması çok zor değil.
  • sıkıcı ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: The One With No

Jax eğlenmedim oynarken nasus un oyunu da ona benzer mi boşuna almayım öyleyse

Nasus oynamak zordur.Beceri ister farm ister sabır ister.Önce geri durursun sonra 2 v1 leri alırsın.

Jaxa gelince zaten feedlenirsen 3v1 bile alırsın.TFlerde adc stunlayip öldür.

Nasusun q su optur.

Jaxsun q ve e si op tur.

2side adam kaçırmaz kill varsa elinden kurtulamaz.(özellikle nasusun)

Ama hangisi daha op dersen jax optur ama nasusun ne yapacağı belli değil.Jaxı bir yere kadar kasarsın op olur.

Ama nasusula işi bilirsen 3 tane jax gucunde olursun.Bilmessen adc bile vurur kafana indirir.
  • açıkçası yeniyim ve pek bilmiyorum bu yüzden ne önerirsiniz bana level 6
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.l.p.r

Evelynn nasıldır ?

kolay kill almiosan ve ks atamiosan hic iyi degil.yani item olarak iyi olmak gerek yoksa adam iki vurusa keser

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.