Anladım hocam. Revizyona uğradığını bilmiyordum. Keşke anlamanın bir yolu olsaydı. Ses için iyi diyorlar o nedenle düşünüyorum. Çok sağolun bilgi için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
135 TL QCY T7 tws bluetooth kulaklık (3. sayfa)

-
-
T5 güzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gordi34Anladım hocam bende çok kararsız kaldım bu modelle haylou t19 arasında. T19 u 170 TL gibi bir fiyata alabilme şansım var t7 yi de 90 TL'ye. Hangisini alsam bilmiyorum
Hocam T19u nasıl 170 liraya mal ediyorsunuz, Tosla kart ile mi acaba?
Evet. Hocam geçen ay tosla 100/30 vermişti. Cüzdana atmıştım. Cüzdan aktif edince 20 TL hediye etmişti. Bu ayda 125/25 veriyor. Totalde 225/55 TL +20 TL de cüzdan hediyesi ile 170 TL ye mal oluyor
Akıllı saatten dolayı bluetooth sürekli açık. Kulaklık kutusunda şarj olurken bağlanıyor, anlayamıyorum. İhtiyacım olduğunda bir bakıyorum şarjı yok. Şarja takıyorum solu şarj ediyor sağı etmiyor yeri geliyor sağı şarj ediyor solu etmiyor. QCY markası bence tam bir fiyasko. Bana gelen problemlidir diye tekrar satın aldım. Ondada aynı problemler var.
-
Geçen ay 05.11 de xioami airdots aldım hepsiburadadan, 2 gün sonra bir kulaklıktan ses gelmemeye başladı. Değişim veya ücret iadesi talebi ile hepsiburadaya geri gönderdim, 20 kasımda talebiniz onaylandı diye hepsiburadada bildirim çıktı. Ben de zannettim ki iade alıp ücreti yatıracaklar. 3-5 gün ses çıkmayınca whatsapp dan hepsiburada ile görüştüm, ücret iadesi olacak kayıt oluşturuyorum denildi. Daha sonra 3 kere daha bu olay yaşandı, en son şikayetvar a yazınca hepsiburada tarafından arandım. Ürünün serviste incelemede olduğu ve 20 iş günü servite kalabileceği söylendi, servis raporuna göre ücret iadesi olacakmış. Fakat ben bunu şikayetvar a yazmasam öğrenemeyecektim. Daha sonra whatsapp dan ne olacağını her sorduğumda ücret iadesi için acil notuyla sürekli kayıt oluşturuldu. En son 2 gün önce servis yasal süresi geçtiği için ücret iadesi oldu. Süründüm de süründüm yani.
Demem o ki eğer bu ürünü alır da herhangi bir sıkıntı yaşarsanız olacaklar bunlar arkadaşlar, bundan sonra hepsiburadadan herhangi bir şey almayı düşünmüyorum.
-
T10 ile T7 arasında kaldım arkadaşlar. Arada yaklaşık 90 TL gibi bir fark var. Genelde konuşma amaçlı olcak ama müzikte dinlerim. O kadar üst düzey bir şey istemiyorum. Konuşurken sıkıntı çıkarmasın istiyorum. T10 almaya değer mi?
Ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum T7 ve bu fiyat aralığında birkaç cihaz kullanmama rağmen bundan daha iyisi yoktu. Çok telefon görüşmesi yapıyorum bir kez bile kulaklıkla konuşuyorsun diyen olmadı..
Tabiki çok daha iyisi vardır ama fiyat performans çok iyi bence -
Arkadaşlar düşünen varsa kutusunda Tronsmart Onyx Ace satıyorum 250 TL. T7’ye göre falan üst düzey bir kulaklık.
T7 siparisi verdim 2 adet ama yorumlari okuyunca keyfim kacti.
Herkes aldiktsn 1-2 hafta sonra sag kukakligin sesinin kisildigindan ve sarj almadigindan yakinmis.
Iptal mi etsem cok gec olmadan siparisi?
*ACIL YARDIM!*
*ACIL YARDIM!*
Bçraz daha ekletip toatronics 53 pro al hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben aldım. Ancak sorun görecek kadar kullanmadım. Bence parasına göre gayet iyi. Özellik olarak da iyi. Tikacli olanlardan hiç hazetmedigim için bunu tercih ettim. Doğru kararı verdiğini düşünüyorum. Bozulursa yollarız amazona.
Bunu okuduguma sevindim hocam. Ozaman iptal etmeyeyim gelsin bakalim.
Evet ben de hic haz almiyorum silikonlu kulakliklardan ondan tercihim bu yonde oldu.
Insallah sansim yaver gider saglam bir urun alir kullanabilirim bir sure.
Hocam ozellikle silikonsuz olsun istedim.Silikonlular kulagimdan dusuyor. Bakalim insallah sorunsuz bozuk olmayan bir urun cikar kutudan ne diyim.
2 aydır kullanıyorum bir problemi yok. Spor yaparken takıyorum ve ses kalitesi gayet iyi. Kulağımdan hiç düşmedi. Tek problemi konuşma yaparken dış sesi rahatsızlık verecek derecede karşıya veriyor. Kapalı ortamda bir problem yok ama. Şarjı da iyi.14$lık ürün. Daha napsın 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terliktengiiriyorum -- 2 Ocak 2021; 20:47:30 >
Yok. Dursun dursun. Şans işi biraz bu işler. Diğerini alırsın o da bozuk çıkabilir sonuçta Çok emin olmasam da bunların tamiri olmaması lazım. Değişim olur muhtemelen.
-
Ürünü fiyatına göre tavsiye ederim herşey iyi
- yanları saate yakın kalınca ağrı yapıyor, kulaklığı aynı anda birini bi tele diğerinede başka telefona eşleştirip kullanamıyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MABtr -- 2 Ocak 2021; 20:34:34 > -
Gt1 xr aldım. 40 çek ve 25 tosla iadesi ile 103 liraya geldi. Ama t7 tipi kulaklıkları da seviyorum. Umarım t8 ucuzlarda ondan alırız.
Şimdi ben başka bir şey sorayım. Bunun şarj olayı nasıl oluyor?
Bildiğim kadarıyla sadece kutuyu şarj etmek lazim.
Kulaklıkları kullanıp her kutuya koyduğumuzda şarj mi oluyor? Nasil oluyor bu döngü? Kutunun 1 şarkıyla kaç kez dolum oluyor?
qcy e1 (yeni) anc bluetooth v4.1 spor kulaklık kullanan biri olarak muazzam memnuunum . Bpm'li müzikler dinlerim genelde. Bu da iyidir bence gerçek bir F/p ürünü idi. Cohannan reis sayesinde almısştım.
Dipnot: elimde JBL VE ANKER VE beats kulaklıklarım olmasına ragmen hala bunu kullanıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X