Şimdi Ara

135 dk da hayatının kayması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Var mı başka gelin sarılalım Bi ara uzun bir dert yazısı yazarım önce böyle bir konu açasım geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Canan Dağdeviren
    hocanin oykusune bakin

Hicbir sey daha bitmedi

Siz hayatta oldugunuz surece her sey devam ediyor

Nefes aldiginiz surece hedeflerinize ilerleyebilirsiniz
  • Hocam 135 dakikada degil de o sinava calisman gereken surede hayatin kaymis bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King floyd -- 12 Haziran 2017; 20:3:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CulvertonSmith kullanıcısına yanıt
    Öyküsü derken hayatını mı kastettin?
  • Evet
    Hacettepe Fizik Muhendisliginden Harvarddaki en genc akademisyen olma yoluna giden bir hayat

Hacettepe Fizik muhendisligi gecen sene 190k ile aldi onu da soyleyeyim
  • https://www.google.com.tr/amp/m.milliyet.com.tr/pembenar/amp/calisanlarin-yuzde-84-u-isini-pembenar-detay-ask-1839058/

Bu %84 ün büyük kısmı sevine sevine gitti üniversiteye. Ayrıca kendi işinde çalışmayan bir çok insan var. Belki şuan istediğin bölümü kazanmadığın için gelecekte çok sevineceksin.

canan dağdeviren benim mezun olduğum liseden mezun olmuş, o zamanki öğretmenlerinden birkaçı hala okuldaydı, bize anlattıklarına göre şuan olduğu yeri taa liseden planını yapmış ve günlük şeklinde bir deftere yazmış hocalarına göstermiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bu kadının ismini ilk defa duydum araştırıyorum şimdi. Stephen Hawking'i Harvard'da misafir etmiş daha ne denebilir ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FC33A35E -- 13 Haziran 2017; 0:27:43 >
    Hocam doğru ama eğer bu hedefimi kazanamassam gelecek için enerjim kalmayacak. O kadar güçlü bi insan değilim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.