Şimdi Ara

13000 tl ya 2. el araç tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar. Bu araba alma işi ne kadar zormuş bunu daha iyi anladım. 13000 tl kredi çekmeyi düşünüyorum ve nasip olursa ilk arabamı alacağım.
    Palio düşünürken araştırdıkça farklı markalar düşünmeye başladım. Bugün 2005 model 1 aylık lpg li (zavoli-ruhsata işlenmemiş) 1.2 motor 16v araç gördüm fiyatı son 13.500 tl dediler. Bu sitedeki araştırmalarıma göre palionun fazla yaktığı yönünde duyumlar aldım. Sizler 13.000 tl bütçeye uygun ne önerirsiniz. Herkes gibi, az yaksın ve en az 5 sene başımı ağrıtmasın, elden kolay çıkacak bir araç istiyorum. Önerilerinizi sebepleriyle birlikte paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler...

• 1.2lt 16valf palioların yakıtı güzeldir.Yakıtı yüksek olan tek nokta enjeksiyonlu 1.4 üstten egzantrikli 8 valf olanlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ototube

1.2lt 16valf palioların yakıtı güzeldir.Yakıtı yüksek olan tek nokta enjeksiyonlu 1.4 üstten egzantrikli 8 valf olanlardır.

Öğrendiğim iyi oldu, teşekkürler. Yukarıda bahsettiğim araç için 13.500 fazlamı sizce?Araç çok temiz pek binilmemiş belli
  • 1.2 16 valf en alınası paliodur performansı kötü değildir yakıtıda çok iyidir... fiyat olarak o civarda isteniyor genelde 13 gibi alabilirsiniz...arabanın temizliğinden eminseniz içinize sindiyse alın...
  • palionun dizel 1.3 multijet motorunu tavsiye ederim performans açısındanda çok altta kalan bir araç değil görünüş açısındanda ideal bir araç ve çok yaktığı konusuna gelirsek çok kapsamlı bir konu bu arabanın devirli kullanımından tutunda aldığınız yakıta kadar bir çok değişiklek gösteren konu var fakat kısaca değinecek olursak 1.3 multijet piyasadaki çoğu araca göre az yakmata ve performans açısındada iyidir ama dersenizki ben 1.2 fire benzinli alırım ozamanda lpg sorunu var lpgde aracı öldüreceği için bence en mantıklısı 1.3 multijet motorlu bir palio saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

palionun dizel 1.3 multijet motorunu tavsiye ederim performans açısındanda çok altta kalan bir araç değil görünüş açısındanda ideal bir araç ve çok yaktığı konusuna gelirsek çok kapsamlı bir konu bu arabanın devirli kullanımından tutunda aldığınız yakıta kadar bir çok değişiklek gösteren konu var fakat kısaca değinecek olursak 1.3 multijet piyasadaki çoğu araca göre az yakmata ve performans açısındada iyidir ama dersenizki ben 1.2 fire benzinli alırım ozamanda lpg sorunu var lpgde aracı öldüreceği için bence en mantıklısı 1.3 multijet motorlu bir palio saygılar...

Peki multijet alacağız diyelim (ki dediğiniz gibi en az yakanı bu sanırım), dizellerin km sinin düşük olması tavsiye ediliyor. Dizel arabaların motor ömürleri nedir? Alırken şu km üstünü almayın gibi bir tavsiyede bulunur musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: of dead

palionun dizel 1.3 multijet motorunu tavsiye ederim performans açısındanda çok altta kalan bir araç değil görünüş açısındanda ideal bir araç ve çok yaktığı konusuna gelirsek çok kapsamlı bir konu bu arabanın devirli kullanımından tutunda aldığınız yakıta kadar bir çok değişiklek gösteren konu var fakat kısaca değinecek olursak 1.3 multijet piyasadaki çoğu araca göre az yakmata ve performans açısındada iyidir ama dersenizki ben 1.2 fire benzinli alırım ozamanda lpg sorunu var lpgde aracı öldüreceği için bence en mantıklısı 1.3 multijet motorlu bir palio saygılar...

lpgnin aracı öldüreceği kanısına nerden vardınız ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç kaç lira eder ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıca banka kredisi haricinde daha uygun bir seçenek var mı?
  • albea al bence satması kolay konforlu araç 12 13 14 bin arası değişiyor fiyatları

kredi olarakda satmayı düşünmüyosan hemen taşıt kredisi çek kefiede gerek kalmıyor o zaman hacizli gözüküyor araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

albea al bence satması kolay konforlu araç 12 13 14 bin arası değişiyor fiyatları

kredi olarakda satmayı düşünmüyosan hemen taşıt kredisi çek kefiede gerek kalmıyor o zaman hacizli gözüküyor araç

Albealara bakıyorum dediğiniz gibi daha konforlu ve fiyatları daha uygun, fakat dizelin km seçiminde kafamda hala soru işaretleri var. 1.3 motorun km ömrü nedir? Tabi ki mazotun kalitesi vs etkileyecektir ama normal kullanımda dizel araç alırken kaç km alınmalıdır?
  • albea yı boşver palio alırsan palio al bilmem ki ne alınır 13 e
  • 8 ay önce bende senin durumundaydım gittim kalos aldım şimdiye kadar bi sorun yaşamadım çokta memnunum.Araba pazarına gidip incele derim en azından.
  • Yorumlara bakıldığında herkes gönlündekini söylüyor :) Sanırım dediğiniz gibi araba pazarına gidip kafamıza yatanı alıp geleceğiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

8 ay önce bende senin durumundaydım gittim kalos aldım şimdiye kadar bi sorun yaşamadım çokta memnunum.Araba pazarına gidip incele derim en azından.

Bu arada yakıt durumu nasıl? En azından ne yaktığını bilirsek aklımızda bulunsun pazardan biz de kalos alıp çıkarız kim bilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.