Şimdi Ara

1300 TL TELEFON ALICAM YARDIM PLSS!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşalr max bütçem 1300 tl telefon önerebilir misin benim aklımda note 2 var kalemi çok işime yarayacak.Bide paralal ithalat istemiyorum orjinal türkiye garantili alıcam ne alırsam paralel ithalat şunu al bunu al diye yorum atmazsanız sevinirim.Önerebilieceğiniz telefon varsa yazar mısınız acaba.Tefeondan beklentilerim aşırı derece oyun düşkünü değilim orta segmentteki oyunları oynatsa yeter internet.film ve müzük için alıcam.

• g2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes g2 diyor tmmda bütçe yetmiyor abi ona ben ithalatçı garantili almak istemiyorum gaziantepteyim ve ithalatçı firmaların burda sevisleri yok o yüzden türkiye garanili lazım bana :)lg g2 nin en ucuz distributör garantilisi 1500 den başlıyor :/
  • Discovery ELİTE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • discovey e para verilmez abi ya çin malı tele marka basıp satıyor adamlar kafama yatmıyor orası bilemedim oda vardı yoksa kafamda ilk başlarda ama vazgeçtim sonra biraz inceleyince
  • Xperia zr ve note 2
    Orjinal türkiye garantili cihazlardir.
    Ss.
     1300 TL TELEFON ALICAM YARDIM PLSS!!

• Nexus 5 kullanıyorum tavsiye ederim. Bir kere takıldığını görmedim daha çok stabil bilen bilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • G2''yi beğenmediysen:

1.Nexus 5
    2.Xperia ZR
    3.Xperia Z
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRoSS27

Arkadaşalr max bütçem 1300 tl telefon önerebilir misin benim aklımda note 2 var kalemi çok işime yarayacak.Bide paralal ithalat istemiyorum orjinal türkiye garantili alıcam ne alırsam paralel ithalat şunu al bunu al diye yorum atmazsanız sevinirim.Önerebilieceğiniz telefon varsa yazar mısınız acaba.Tefeondan beklentilerim aşırı derece oyun düşkünü değilim orta segmentteki oyunları oynatsa yeter internet.film ve müzük için alıcam.

LG G2
    GENERAL MOBİLE DİSCOVERY ELİTE
    Den birini seç hocam o fiyata en iyi telefonlar
  • g2 1500 tl olurmu ?g2 normal fiyatı 1200 lira en fazla 1500 lira zaten 1500 lirayada en kkazık nerde satıyosa ordan alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

G2''yi beğenmediysen:

1.Nexus 5
    2.Xperia ZR
    3.Xperia Z

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G2/Nexus 5
  • paralel almam dıosan o fıyata nexus 5 olmadı xperia zr alınabılır. note 2 ıkısınınde altında donanım olarak tavsıye etmem
  • Aslında xperia z vardı aklımda ama batarya ve ekran küçük geldi bana.Neyse artık mağazaya gittiğimde ordan görüp seçmeye çalşıcam:)
  • g2 paralel ithalat olursa tmm haklısın 1200 lira felan ama distributor garantili olunca fiyat değişiyor:)
  • Nexus 5,xperia z

• General Mobile Discovery Elite
  • G2 yi begenmediysen tasarimi hosuna gidiosa nexus a bakabilirsin G2 den nispeten zayif ama ayni butcede

• G2 al.

• BRoSS27 B kullanıcısına yanıt
    lg g2 kesinlikle. yok olmaz dersen nexus 5
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.