Arkadaslar 150 YTL diye konu acmistim daha once . alici cikmadi daha doğrusu ciktida 3-5 kisi hepsi yalan oldu son fiyat olarak 130 YTL'ye satiyorum... cuma ya kadar satmam lazim.. ilgilenen arkadaslar o.K.a.N@msn.com adresinden irtibata gecebilirler.. Lutfen Takas icin eklemeyin.
benım yafriiime takas edermı yafbu :D:D nesee 71 lvl full int kılıç kalkan charım server grecee takas edersen hazırım
Lutfen Takas icin eklemeyin...
skillere tam bakamadım yarım yamalak oldu ya... biraz ss çekermisin kasıyor bnmkide ama bi sürü ss çekiyom sonunda dc yesemde yada ????? hatası neyse tüm skill lere bakasım geldi sana verebileceğim para hazır sayılır yalnız oyunu bırakıyor olman kötü sana silk falan verirdim ucuza alırdım ama hala bu niyetim var silk vererek daha uyguna alabilirim kabul edersen birde çarının itemleri iyi gibi ama biraz + lanmalı gibime geldi oradakine bakınca farkettim
1) Itemler Degişecegi icin + basmaya gerek duymadim elixir harcamaya :) cunku son itemleri dizilecek... 2) skiller 0 fark ile gitigim icin o kadar iyi degil bir farm gerekiyor skillerin kendine gelmesi icin ama yanliş verilmiş felan skill yok . tek gereken bir farm.. 3) Takas felan Yapmiyorum.. Oyunu biraktigim icinde silk felan istemiyorum direk 130 Ytl :) ..
eger bu şartlarda alacak olan varsa msn adresim üstte var..
charın güzelmiş
ama
70 ytl fazla vererek 79 level hybrid+64 str+200 mil altın daha güzel
kardeşım tıber kendı konunu aç git elealemı caydırma!!