Şimdi Ara

130 YTL !! 70 lvl %93 Full str Bowman Server Pacific SATILIKK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zozbey -- 31 Ağustos 2007; 17:57:10 >

• CHARINN SÜPERRRRRRRRRRR
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord deniz

CHARINN SÜPERRRRRRRRRRR
    İsim İşi Bozuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

İsim İşi Bozuyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: H^^ERO

İsim İşi Bozuyor

Evet

Değiştiririz

• quote:

Orijinalden alıntı: lord deniz

CHARINN SÜPERRRRRRRRRRR
    quote:

Orjinalden alıntı: lord deniz

CHARINN SÜPERRRRRRRRRRR

O KADARDA DEĞİL ABARTMAYALIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

quote:

Orjinalden alıntı: lord deniz

CHARINN SÜPERRRRRRRRRRR

O KADARDA DEĞİL ABARTMAYALIM

Alıntıları Göster
    bowman bowman lere karsı hep bi ilgim vardır ama kasmak nasip olmadı bi sonraki charımı bowlan olarak planlamıstım ama sanırım agnesse son charım olcak istesemde istemesemde

bowman oynaması cok zevkli bide farmlı ise tadından yenmez

istedigin bi fiyata rahatlıkla satarsın bence hp birazcık dusuk gibi ufak oynamalarla satılmasını hızlandırabilirsin sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Anor~

bowman bowman lere karsı hep bi ilgim vardır ama kasmak nasip olmadı bi sonraki charımı bowlan olarak planlamıstım ama sanırım agnesse son charım olcak istesemde istemesemde

bowman oynaması cok zevkli bide farmlı ise tadından yenmez

istedigin bi fiyata rahatlıkla satarsın bence hp birazcık dusuk gibi ufak oynamalarla satılmasını hızlandırabilirsin sanırım

Alıntıları Göster
    tanıyorum ama cok pis kıl oluyordum sana paso ks acık dolasıyordun bıkmıstım report edicektim en sonunda da botter botter ı sikayet ederse die düşündüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forvelin_

tanıyorum ama cok pis kıl oluyordum sana paso ks acık dolasıyordun bıkmıstım report edicektim en sonunda da botter botter ı sikayet ederse die düşündüm

Alıntıları Göster
    ıtemlerının we kasanın sslerını "C" ekranının ss'sıyle suslersen daha kolay alıcı bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

ıtemlerının we kasanın sslerını "C" ekranının ss'sıyle suslersen daha kolay alıcı bulursun

Alıntıları Göster
    Evet Ks Acik birakirdim hep neden soylimmi ? 60 lvl olunca o mag'ralara gittim ve 65 'te felandi sabnirim bi gorevim vardi bişey kesmem lazimdi orada butun int'ciler ks acmişti bir torba bile duşmuyordu sinir olmuştum.. bu olay başima daha oncede gelmişti ve Ks hep acik birakirdm

• takas yapmak ıstersen grecede 71 lvl nuker charım wardırr
  • quote:

Orijinalden alıntı: v_a_n_p_r_e_n_s

takas yapmak ıstersen grecede 71 lvl nuker charım wardırr
    takas Yapma Tarafi degilim Sadece satiyorum.. srry
  • quote:

Orijinalden alıntı: zozbey

takas Yapma Tarafi degilim Sadece satiyorum.. srry

Alıntıları Göster
    evet çarın güselmiş
  • post kasmak için güzel demişler ne ss bi ss var neden başka birşey olan resimlerden olağan bir char olarak duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulukemal

post kasmak için güzel demişler ne ss bi ss var neden başka birşey olan resimlerden olağan bir char olarak duruyor
    Zaten Herşeyi anlatmişim orada ben Ss .. Merak etme Yalan olmaz bizde :) ayrica lvl 70 daha . son itemler dizilmemiş yani. o yuzden item SS 'lerine gerek duymadim. şu siralar item degişme sirasi diye :) ve ustundeki ler +3
  • quote:

Zaten Herşeyi anlatmişim orada ben Ss .. Merak etme Yalan olmaz bizde :) ayrica lvl 70 daha . son itemler dizilmemiş yani. o yuzden item SS 'lerine gerek duymadim. şu siralar item degişme sirasi diye :) ve ustundeki ler +3

Alıntıları Göster
    kardeş charın çok ii ben olsam 150ye satmam emeğimin karşılığı bile değil ama sen bilirisin benim charım olmasa alırdım ama ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabiaakgun93

kardeş charın çok ii ben olsam 150ye satmam emeğimin karşılığı bile değil ama sen bilirisin benim charım olmasa alırdım ama ...

Alıntıları Göster
    HAlen Satiliktir...
  • quote:

HAlen Satiliktir...

Alıntıları Göster
    güzel char
  • quote:

Evet Ks Acik birakirdim hep neden soylimmi ? 60 lvl olunca o mag'ralara gittim ve 65 'te felandi sabnirim bi gorevim vardi bişey kesmem lazimdi orada butun int'ciler ks acmişti bir torba bile duşmuyordu sinir olmuştum.. bu olay başima daha oncede gelmişti ve Ks hep acik birakirdm

Alıntıları Göster
    selam kardeş ya ben göremedim yada sen yazmadın pasifler ne durumda pasiflerde varsa alırızz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: akrepkrall18

selam kardeş ya ben göremedim yada sen yazmadın pasifler ne durumda pasiflerde varsa alırızz :)

Alıntıları Göster
    Pasifler tabiki var..

• quote:

Pasifler tabiki var..

Alıntıları Göster
    açıkların: ismin bide kadın bowcular daha güzel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.