Şimdi Ara

130 biin liraya kadar araç önerisi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar geçende de konu açmıştım ama çok fazla yardımcı olan arkadaş çıkmamıştı ..
    şimdi tekrar açıyorum konu ama bu sefer biraz farklı ..
    biraz birikmşim birazda kredi çekerek 130 binliraya kadar cla 180 amg bakıyodu fakat burda açılan konuları yapılan yorumları görünce acaba mı dedim ?
    bu aracın görüntüsü hoşuma gidiyodu fakat burada biraz araştırınca aracın performansının ve konforunun kimseyı tatmin etmediğini gördüm ve araçtan açıkçası biraz soğudum ..
    yardımcı olacak arkadaşlara sölemek istediğim, öncelikle araçtan ;
    -konforlu
    -yakıtta cimri
    -performans olarak ise çok hırçın ve agresif bi kullanıcı olmamama rağmen basınca giden bir araç olarak tanımlayabilirim ..
    görüşlerini samimiyetle paylaşacak arkadaşlara şididen çok teşekkürler ..

• Audi a4.
    Mercedes C180.
    Sıfır mercedes a serisi.
    Audi a3 sedan.
    Bmw 1 serisi.
  • 0 km mi 2. El mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: algülümvergülüm

0 km mi 2. El mi ?

pardon yazayı unuttum 2. el ..
    aklımda 2014 veya 2015 c180 amg var fakat bütçemi biraz açyo ve anladığım 10lt den aşağı yakmıyorlar ..
  • Bmw 3.20i bakın.

• Volvo s60 1.6 dizel ilaciniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41gokhan41 -- 29 Mayıs 2016; 12:25:22 >
  • unusual_pscho kullanıcısına yanıt
    3.20i ed sportline + m direksiyon 2014 yada 2015 bulabilirsiniz o paraya (:

Ekleme: Aynı yılların 316i m paketinide bulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algülümvergülüm -- 29 Mayıs 2016; 12:28:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hem Performans hem yakit cimrisi ariyorsaniz

3.20d den baska secenek yok . Volvo S60 da Performansin P/2 si bile yok

• 320i ed sportline derim. Yaktigina deger

• A5 alınabilir 2.0 TDI Quattro Sportback
    Güncel olarak da F30 bakın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

A5 alınabilir 2.0 TDI Quattro Sportback
    Güncel olarak da F30 bakın...

kusuruma bakmayın f30 tam olarak ne oluyo ?
    herkes bmv 3 serisinden bahsetmiş bakmakta fayda var çok saolun arkdaşlar ..
    Son kasa 3 serisi hocam...
  • O paralara dusuk km 2.0 tdi a4 var 2014 model falan. Konforlu, yakiti makul ve basinca pisman etmez. Ben olsam bu kriterlerde o araca bakardim. Dusuk km 3.20d veya 3.20i ED de olabilir. C sinifina o meblag baglanmaz.

• S60 t3 152hp lik arac sizi tatmin eder tuketim de sakin kullanımda asiri degil cla denilen renault altyapili araca yaklAşmayın c segmentine o para verilmez

• bence de 320ied
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

S60 t3 152hp lik arac sizi tatmin eder tuketim de sakin kullanımda asiri degil cla denilen renault altyapili araca yaklAşmayın c segmentine o para verilmez

peki hocam ilerde illaki arabayı değiştireceğimi farzedersek volvo mu daha çabul elden çıkar yoksa merso yada bmv mi ? birde wv cc ye ne diyosunuz ?
    S60'ın içi dar,bagaj küçük bunu hesaba kat.Bir de çok Fordvari duruyo s60.Artısı ne? Güvenli bir araç köküne kadar.Gidin bu paralara paşa paşa Mercedes'e binin.Cla ve A serisini boş geçin.Varsa imkan w212 E serisi bakın.5.20d de olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: unusual_pscho

quote:

S60 t3 152hp lik arac sizi tatmin eder tuketim de sakin kullanımda asiri degil cla denilen renault altyapili araca yaklAşmayın c segmentine o para verilmez

peki hocam ilerde illaki arabayı değiştireceğimi farzedersek volvo mu daha çabul elden çıkar yoksa merso yada bmv mi ? birde wv cc ye ne diyosunuz ?

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ertug0

S60'ın içi dar,bagaj küçük bunu hesaba kat.Bir de çok Fordvari duruyo s60.Artısı ne? Güvenli bir araç köküne kadar.Gidin bu paralara paşa paşa Mercedes'e binin.Cla ve A serisini boş geçin.Varsa imkan w212 E serisi bakın.5.20d de olabilir.

mercedes daha yada bmw daha iyi seçim olur elden cıkarması kolay olur. arkadaşı dinleme sen

• Hem premium hem konforlu hemde yakıtta cimri diyorsan audi a4 2.0 tdi öneririm.

• Premıum araçtan yanayım, cla180 le başladım araştırmaya fakat hakkında olumlu yorum çok az bu serileri mersoya yakıştıramıyo millet .. Bmv hiç düşünmemiştim burdaki yazan arkadaşların sayesinde bakayım dedim ama araba beni hiç çekmedi .. A 5 çok hoşuma gidio ama onunda 2014 -2015 kasaları beni çok aşar ve mtv si çok yüksek ..
    Mtv si normal , az yakan , performans istemiyorum fakat elimin altında dursun diye düşünüyorum çünkü bu premıum araçları gören bazı arkadaşlar yolda illaki şekil yapacaklar onlara gereken dersi vermek amacıyla yoksa perdormansla çok işim yok, konfor son planda acaba cla 200 yada biraz daha para biriktirip c180 amg alsam premıum araç keyfini vermez mi ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.