Şimdi Ara

13 yaşındayım boyum 151 uzaması için ne yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
8.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 13 yaşındayım sınıf 30 kişi benden kısa olan 5 kişi var boyum 151 ilaç önermeyin barfiks çekemiyorum yardım edin ne olur bazı arkadaşlar 13 yaşındayım boyum 180 nasıl uzarım diyor boyu 130 olanlar var hiç utanmıyorlar mı anlamıyorum her neyse ben 20 yaşıma geldiğimde en az 180 olmak istiyorum ve bişey daha bir e-kitap var etkilimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni nesile uzun diyorlarda alakası yok be günümüzde genetik fizik avantajı diye bir şey kalmamış.

Sana demiyorum 130 falan olsan anlarımda dert etme bence daha fizik gelişimin yeni başlamış yani ergenliğe yeni girmişsin.

Konuya yazdığını yeni okudum neden utansın ki arkadaşın dediği gibi o mu seçti normal veya standartın altında olmayı dalga geçip aşağılamak kötü bir şey en nefret ettiğim şeydir birinin fiziğiyle alay edip dalga geçmek sebebiyse kusursuz olmadan millete atıp tutmaktır tamam sen kusursuzsundur 10 numara fiziğin vardır anlarım laf atmanıda o bile doğru bir şey değil yani kibirlenmek 130'u normalin altında bi boy olduğu için yazdım senin konunla ilgisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 22 Eylül 2014; 3:32:13 >
  • Kardeş 2001 ?

• Dengeli beslen, min 7 saat duzenli uyu, uyumadan 3 saat once yemeyi icmeyi(su haric) birak, gerisi genlerinde yazili dogdugun gun belli oldu ulasabilecegin boy bunu degistiremezsin ama dediklerime dikkat edersen en verimli sekilde gelisebilirsin.

• Killer-Half Life kullanıcısına yanıt
    130 boyu olan neden utansın ? Kendi seçimi mi ? Fiziksel özellikleri siprarişlemi doğuyor insanlar azıcık beynini geliştir sonra boyuna çare ararsın.
  • Ne alakasız bir konu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

130 boyu olan neden utansın ? Kendi seçimi mi ? Fiziksel özellikleri siprarişlemi doğuyor insanlar azıcık beynini geliştir sonra boyuna çare ararsın.

Katılıyorum hadi kendın utanıyon bre mıllet nıyee utansın onlarmı sectı kısa olmayıı
  • Kardeşim bn 14 yAşımdayım 1. Senede 1.50 den. 1,70 oldum. Püf noktası Limon yemek ve bol bol mastürbasyon

• en kötü 170 olursun işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyanMccharty123

Kardeşim bn 14 yAşımdayım 1. Senede 1.50 den. 1,70 oldum. Püf noktası Limon yemek ve bol bol mastürbasyon

• Halfmoon37 kullanıcısına yanıt
    "180'im, nasıl uzarim" diye soranlara demiş; 130 olanlara değil

• Executor06 kullanıcısına yanıt
    Demek ki neymiş dikkatli okumak lazımmış Kusurabakmasın konu sahibi arkadaş bir yanlışlık olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YANLIŞ ANLADINIZ BOYU 130 OLANLAR UTANMIYORLAR MI DEMEDİM 13 YAŞINDA 180 OLAN VAR UZAMAK İSTİYORUM DİYOR ONLARA UTANMIYORLAR MI DEDİM
  • Her akşam uyumadan önce 1 bardak sütün içine; 1 tatlı kaşığı bal, 1 çay kaşığı arı sütü, 1 adet çiğ bıldırcın yumurtası katıp karıştırın.

Spor olarak basketbol oynayın, barfiks çekin. Paranız durumunuz varsa basketbolcuların kullandığı bilek ağırlıkları var. Onları kullanırsınız.
  • Ben 130 olanlar utanmıyorlar mı demedim 180 olan utanmıyor mu dedim dikkatli okuyun
  • Cümleleri karıştırmışsın anlaşılan hepimiz aynı şekilde anlamış öyle bir yazmışsın ki neyse konu anlaşıldı.

Evet dediğin doğru dengesizin teki konu açmıştı burda utanmaz işte.
  • Benim de yaş 14 boy 190 ben napcam.senin boyun gayet ideal.

• Killer-Half Life kullanıcısına yanıt
    arkdaş bismillah daha yaşın ne?bende o yaşalrda kısaydım.hata benden uzun kızlar vardı.sonra sonra ne spor ne bişey.yemekte seçerip boyum 174 oldu
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    aynen dengesizin teki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killer-Half Life -- 13 Ekim 2014; 14:20:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyanMccharty123

Kardeşim bn 14 yAşımdayım 1. Senede 1.50 den. 1,70 oldum. Püf noktası Limon yemek ve bol bol mastürbasyon

Allah akıl fikir versin bir yönden güldüm bir yönden gıcık oldum sana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.