Şimdi Ara

>> 13 YAŞINDA ! (1941. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.991
Cevap
71
Favori
2.994.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19391940194119421943
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnceleme fırsatı buldunuz mu hocam aracı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İncelemedim resimden görüneni söylüyorum
  • BMC'nin iç mekan resmi yok mu . Merak ediyorum baya .
  • Merhaba arkadaşlar

İstanbul içi taşımalarımız olacak tam zamanlı 1-2 sene boyunca. İlgilenen arkadaşlar özelden mesaj atabilirse detayları telefon üstünden görüşebiliriz.
  • Herkese merhabalar, uzun bir araştırma döneminin ardından, Scania E5 G420 aracımı almış bulunuyorum.

Fiyatla ilgili bilgi vermek istemiyorum. Sizlerde sormazsanız sevinirim.

Allah almak isteyenlere de nasip etsin.

>>  13 YAŞINDA !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mitoqondri kullanıcısına yanıt
    HAYIRLI OLSUN USTAA...O ZAMAN İLK SORUYU SORAYIM BEN BİR MAHSURU YOKSA EĞER ....RETERDAR KLİMA VS. DONANIMI NEDİR VEDE 13,60 SAL MI YOKSA TENTELİMİ DAMPERMİ FRİGO MU NERDE ÇALIŞACAK SİZMİ KULLANCAKSINIZ ŞÖFÖREMİ VERCEKSİNİZ? FİRMAYAMI BAĞLIYACAKSINIZ BİRAZ BAHSEDERSENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM....
  • Teşekkür ederim. Estafurullah merak ettiğin şeyleri sorabilirsin.

Araç retarderli, klima yok. Standart kabin ve donanıma sahip.

13.60 tenteli dorsede çalışacak.

Aracı şoförle birlikte kendim de kullanıcam çoğu zaman.

Her hangi bir firmaya bağlanmayacak, hazırda abime ait yapı firmasının nakliye işlerini yapıcaz. Geri kalan zamanlarda da piyasa nakliyesi yapacak.

Hayırlı olsun hocam Allah tekerini düz bastırsın hayırlı kazançlar versin. Keşke en azından klima olsaydı malum yaz mevsimi de kapıda...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Yola çıktığıniz zaman yakıt tüketimi yoldan guzel kareler vs.. bol bol resim paylasimi bekliyorum bir mahsuru yoksa eğer peki bunlara sonradan araba gibi klima takilabiliniyormu ???

• Allah razı olsun hocam. Teşekkürler.

Klima olayını tepe kliması taktırmayı düşündüğümüzden pek önemsemedik açıkcası. Daha sonra halledicez İnşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esmer33

Yola çıktığıniz zaman yakıt tüketimi yoldan guzel kareler vs.. bol bol resim paylasimi bekliyorum bir mahsuru yoksa eğer peki bunlara sonradan araba gibi klima takilabiliniyormu ???

Kardeşim İzmir'den Samsun'a getirdim aracı. Sadece kelle olarak.

100 km'de 19 litre yaktı. Dorseli iken boş ve dolu olarakta kaç litre yaktığını paylaşırım.

Bunlarıda senin için paylaşayım kardeşim. Biraz önce yıkama yağlama yaptırdım.

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

İLLEDE VABİS OLSUN...ÜSTADIM ALLAH TEKERİNE TAŞ DEĞDİRMESİN....PEKİ BENDE İLERİDE BU SEKTÖRE GİRMEK İSTEYENLERDEN BİRİYİM MANTIKLI BİR TERCİH OLUR MU BİRİKİMLE Mİ GİRMEK GEREK YOKSA KREDİYLE Mİ İŞ NASIL BULCAZ EN MERAK ETTİĞİM ŞEYLERDEN BİRİDE HALEN BU PEK ÇOK CEVAP ALMAMA RAĞMEN....BU İŞE BENDE ÇOK HEVES ETMİŞ VAZİYETTEYİM İNŞALLAH YARADAN MEVLAM BANADA BNM GİBİ BU İŞE HEVESLİLEREDE Bİ VABİS NASİP EDER SİZEDE İLERDE DAHA İYİSİNİ....
  • Esmer33 kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun kardeşim. İyi dileklerin için teşekkürler.

Açıkcası bende yeniyim bu işte. Ama yakın çevremde bu işi yapanların fazlalığından dolayı 1-0 önde girdim.

Araç hakkında vs. bilgi aldığım çok kişi var. O yüzden bu konuda rahatım.

İş olarak ise, zaten abime ait olan yapı firmasının mallarını çekicem. Ayrıca diğer firmalarla da bağlantı yapma şansım oldu. Piyasadan da arta kalan zamanlarda iş kovalayabilirim.

Yani işin aslı nasipte ne var ise o olur Allah'ın izniyle.

Sende İnşallah istediğin araca kavuşursun kardeşim.

• >>  13 YAŞINDA !

Askam'ın sitesi yedek parça firmasına yönleniyor.Hino markalı yedek parçaların temini için!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asan70 -- 29 Mayıs 2016; 19:14:44 >
  • comvex 2016 da ford, mercedes gibi firmalar euro6 kamyonlarını tanıttılar peki bmc ne alemde bmc euro6 araç çıkaracakmı bir bilgisi olan bizide bilgilendirirse memnun olurum...BMC en son 2015 in son ayında biraz euro5 1144 üretip satışa sunmuştu...
  • Pi Mak 18-440; testleri sürüyor. yakında seri üretime geçeği söyleniyor..
    >>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asan70 -- 4 Haziran 2016; 23:32:58 >
  • Mercedes Benz'in Euro 6 Araçlarının Adana daki Lansmanı..
    Fotoğrafların Hepsi Tarafımca Çekildi Ve Siteye Yüklendi Araçların Diğer Detay Fotoğrafları İlerleyen Zamanlarda Yüklenicektir...
    http://www.ulasimturkey.com/index.php?topic=464.0
  • Veee Beklene Gün Geldi Çattı..Muayne Günü Geldi Artık Muaynede Dorselere Lazerle Ölçüm Yapıldığı İçin Dorseye Felan İyi Bakım Yaptırdık,Perşembe Gününden Beri Yatıyoruz Muayne İçin Muayne Tarihi 6.6.2016 da Yani Yarın..Bakalım Bi Muayne Bize Epey Pahalıya Patladı 2 tane Disk,2Takım Balata Dorseye Yapılan Masraflar,Bisikletliklern Ucuna Plastik Aparatlar vs vs..
    Sabahın Erken Saatlerinde İlk İş Sağ Çekere Aldığımız Yeni Lastikeri Takmak.

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

Araba Epey Kirlenmiş Bakım İşleri Bitince Yıkatılacak
    >>  13 YAŞINDA !

Motormanda Balata Ve Disklere Bakıyoruz Sağolsun Sol Ön Balata Dıştan Çatlamış Muayneden Geçmez Değişmek Gerek Bide Balatayı Bitirmiş Zaten Geçen Farkettik Sağ Ön Taraf Daha Sert Tutuyordu Belliydi.Sağ İkinci Disk te Çatlamış Oda Balatayi Bitirmiş Orayada Yeni Disk Ve Balata Taktirdik
    >>  13 YAŞINDA !

Bakalım Direksiyon Kutusundan Yağ Kaçırıyor Demişti Şöför Bakıldı
    >>  13 YAŞINDA !

Şaseciye Geldik Dorsenin Üst Borular Düzeltildi,Aman Dışa Doğru Olmasın Muaynede Lazerle Ölçülüyormuş Eğer Dışa Doğru Çıkıntı Bile Varsa Muayneden Geçmiyormuş
    >>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

İşlerimiz Bittiğine Göre Arabamızı Güzelcee Yıkatabiliriz..
    >>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

İşimiz Bitti.
    Ve Dün Yani 4.6.16 Cumartesi Günü Dorsenin Jant Göbekleri Ve Bisikletlik Korumaları Paslanmış Boyamak Gerek..

>>  13 YAŞINDA !

Tabelamızıda Takalım Kendileri Çoook Özel Yerlerden Yaptırılıp Hediye Geldi
    >>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

Beyaz Tesbihlerimizide Takalım(Şöför Sökmüş Ben Geri Taktım)
    >>  13 YAŞINDA !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89BFBB665 -- 5 Haziran 2016; 17:06:31 >
  • araç o kadar ekmek yediriyor üstadım birazda masraf çıkarsın.... gülün dikenidir o. Muayneden geçer inşallah ben bu dorseye lazerli muayne işini anlamadım ya one ki o Paylaşımlar için saol...Ha bu arada bende adanaya gelmeyi düşündüm ama olmadı mersindekinede katılmadık geçti gittiydi fotolar içinde saolasın tekrar..

ekleme: ha birde güzel ablaları çekmeyi unutmamışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esmer33 -- 5 Haziran 2016; 23:32:39 >
  • comvex 2016 da ford, mercedes gibi firmalar euro6 kamyonlarını tanıttılar peki bmc ne alemde bmc euro6 araç çıkaracakmı bir bilgisi olan bizide bilgilendirirse memnun olurum...BMC en son 2015 in son ayında biraz euro5 1144 üretip satışa sunmuştu..
  • 
Sayfa: önceki 19391940194119421943
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.