Şimdi Ara

13 Temmuz Bim Aktüel Ürün Listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.823
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bim 13 Temmuz 2012 aktüel ürünler listesi
    Su sebili 145 TL
    Tek gözlü elektrik ocağı 24.90 TL
    Chef’s derin tencere 19.90 TL
    Chef’s tava 26 cm 12.95 TL
    Pedallı araba 39.90 TL
    Çif kişilik nevresim takımı 24.90 TL
    2′li yastık kılıfı 3.5 TL
    Sinek savar 9.90 TL
    Ledli acil durum lambası 8.50 TL

Su sebili belki alabilirim

Kaynak:
    http://www.amacvakitgecirmek.com/13-20-temmuz-bim-aktuel-firsat-ve-indirim-urunleri.html

• su sebili buz dolabından daha çok elektirik harçıyor
  • Sinek savar acaba etkilimidir
  • @buyaz A101 den aldigim gibi birşeye benziyor.Etkili değil diyebilirim
  • Elektrikli ocak nasıl ? Tüplü evler için kullanım için tasarruflumudur acaba ? tüp kullanmak yerine bunu alıp kullansak nasıl olur acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Elektrikli ocak nasıl ? Tüplü evler için kullanım için tasarruflumudur acaba ? tüp kullanmak yerine bunu alıp kullansak nasıl olur acaba ?

Sarfiyat 1,2-1,5 kW görünüyor. 15 krş./kW olması lazım. Ona göre hesaplayın.
    Ama tüpler kadar etkili mi hiç bi fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 6 Temmuz 2012; 21:57:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuYaZ

Sinek savar acaba etkilimidir

bende bu sorunun cevabını merak ediyorum özellikle yamyam sivrisinekleri öldürüyor mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM Aktüel - 14 Ağustos 2020
    5 yıl önce açıldı
    23-26 Haziran 2020 BİM Aktüel
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Elektrikli ocak nasıl ? Tüplü evler için kullanım için tasarruflumudur acaba ? tüp kullanmak yerine bunu alıp kullansak nasıl olur acaba ?

32,7 Kr/KWh
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

quote:

quote:

32,7 Kr/KWh

Mersin'de 21 krş./kWh (Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. - TEDAŞ)
    Biraz önce faturaya baktım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

32,7 Kr/KWh

Sözde İstanbul'da da o civarda ama ekini, kökünü, karesini falan da eklediğinde 32,7 oluyor. Fatura tutarını, toplam tüketime bölünce de 21 kuruş çıkıyorsa çok iyi.

• quote:

tekliler nasıl bilmiyorum ama bizim ocakta 3 tane tüplü bir tane elektrikli kısım var biz genelde elektrikliyi kullanıyoruz.normalde tupe ayda 60 lira vereceğimize 20-25 lira daha fazla veriyoruz elektriğe bir tüp de 6 ayda ancak bitiyor.yani yuvarlak hesap %50-60 daha hesaplı tupe göre.ama doğalgaz varsa hesaplı olmaz doğalgaz daha ucuza gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

32,7 Kr/KWh

Sözde İstanbul'da da o civarda ama ekini, kökünü, karesini falan da eklediğinde 32,7 oluyor. Fatura tutarını, toplam tüketime bölünce de 21 kuruş çıkıyorsa çok iyi.

Birim fiyat o şekilde. Yoksa alınan diğer ıvır zıvırları hesaplarsam dediğin fiyata gelir. Onlara çare yok zaten.
    Şu ana kadar ekstra ödediklerimizi geri alsam 2 kuşak rahat yaşar. 60 TL harcıyoruz, 90 TL ödüyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

su sebili buz dolabından daha çok elektirik harçıyor

ısıtmayı kapaaattttt
  • Elektrikli ocak tam aradığım bir şey şuan için, balkonda çay içerken soğuyor balkonda prizde var lazımdı böyle birşey kablosu ne kadar uzun acaba tahmin eden veya bilen varmı.
  • Pedallı araba nasıl kullanan var mı arkadaşlar?
  • Sinek savar hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar
  • quote:

A101 den aynısını almıştım
    Sadece sinekleri odaya topluyor ama onları öldürmüyor
  • Su sebili çok uygun fiyata. resimde göründüğü kadarıyla altında mini bir buzdolabı var.
    meşrubatı vs. isterseniz mutfaktaki buzdolabında yer kalmadıysa yiyecekleri de koyabilirsiniz. bildiğimiz buzdoolabı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko_88 -- 7 Temmuz 2012; 10:25:11 >
  • quote:

Sadece su kaynatmak için
    Bu ocaklarda yemek pişirilmez
  • quote:

http://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/elektrikli-sinek-oldurucu-60517876

buradaki ürünün aynısı. bizim genelde manav kasap gibi yerlerde gördüğümüz mor ışıklı sinek öldürücü aletlerin ufak versiyonu.
    mor ışık sineği kendisine çekiyor. sinekler ışığı sevdikleri için lambaya doğru uçuyor. yaklaştığında ise ani olarak elektrik çarpıyor ve sinek ölüyor.
    biraz psikopatça bir ürün ama etkili bir ürün. özellikle korumasız alanlarda işe yarar.

raid açık alanlar için tütsü çıkarmıştı. ama tütsü kimyasal bir madde olduğundan solunması zararlı olabilir.
    http://www.scjohnson.com.tr/nqcontent.cfm?a_id=3629&lang=lang_1

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.