Şimdi Ara

13 temmuz 2008 Judas Priest İstanbul Konseri (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilet suya düşmüştü , kuruttum hayırlısıyla...Konsere ailece hazırız....(Gerçekten ailece)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuRE HaTReD -- 11 Temmuz 2008; 23:30:00 >
  • bir grup şanslı insan yarın seyredecek.ben istanbula 500 km uzağım.
  • Gün gelmiş be. Konser ayına girmişizde haberim yok.
  • http://www.ntvmsnbc.com/modules/surveys/judaspriest/

Soruya yanıt verip bilgilerinizi girince %50 indirim kazanıyorsunuz, bilet 40 liraya geliyor. Hala almamış olan varsa çok iyi fırsat, alsın herkes Judas bu kaçmaz hem 30 a yakın şarkı çalıcakları kesinleşti. İnanılmaz ama inanılmaz bir gece olucak yaa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cthun

http://www.ntvmsnbc.com/modules/surveys/judaspriest/

Soruya yanıt verip bilgilerinizi girince %50 indirim kazanıyorsunuz, bilet 40 liraya geliyor. Hala almamış olan varsa çok iyi fırsat, alsın herkes Judas bu kaçmaz hem 30 a yakın şarkı çalıcakları kesinleşti. İnanılmaz ama inanılmaz bir gece olucak yaa.

30'a yakın şarkımı şaka yapıyosun herhalde robotmu bunlar 30 tane nasıl çalsınlar playlist judas priestin sitesinde yazıyordu..15-16 tane şarkı vardi

• O gün de Nihat Doğan'ın konseri varmış, tüh...
  • Alın size konserde çalıcak şarkı listesi..Resmi sitesinden alıntıdır...

1. Yeni Şarkı
    2. Metal gods
    3. Eat me alive
    4. Between the hammer and the anvil
    5. Devil's child
    6. Breaking the law
    7. Hell patrol
    8. Yeni Şarkı
    9. Dissident aggressor
    10. Angel
    11. Hellion / Electric eye
    12. Rock hard ride free
    13. Sinner
    14. Painkiller
    15. Hell bent for leather
    16. Green Manalishi
    17. You've got another thing coming
  • Tv'de yayın varmı acaba ?

( Beleş mode on )
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelberTh

30'a yakın şarkımı şaka yapıyosun herhalde robotmu bunlar 30 tane nasıl çalsınlar playlist judas priestin sitesinde yazıyordu..15-16 tane şarkı vardi

Ian Hill verdiği bir röportajda 30 a yakın şarkının çalınabileceğini söyledi. Ayrıca;

BKM'nin sitesinden alıntı

PAZAR İSTANBUL’DA! - 01.07.2008

JUDAS PRIEST İLK KEZ İSTANBUL’DA! ÜSTELİK YENİ ALBÜM ŞARKILARIYLA…

Dünyanın yaşayan en büyük metal grubu kabul edilen JUDAS PRIEST, ilk İstanbul konseri 13 Temmuz Pazar akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena’da olacak. Fanlarının yıllar süren bekleyişi sona erecek 3 yıllık metal grubu JUDAS PRIEST Boğaz’ın yanıbaşında şarkılarını söyleyecek.

Yılda en az 100 konser veren, JUDAS PRIEST İstabul’a 10 tır prodüksiyon malzemesi ile geliyor. Her gittikçleri ülkede dev konser alanrından binlerce kişiyle şarkılarını seslendiren K.K. DOWNING, GLENN TIPTON ve IAN HILL İstanbul’da da 30 parça ile sahneye çıkacaklar.

“Metal müziğinin Tanrıları” olarak da adlandırılan grup Haziran ayında yeni albümleri ‘NOSTRADAMUS’ u piyasaya çıkardı. Yeni albümün şarkıları da grubun ilk İstanbul konserinde heavy metal tutkunlarıyla canlı olarak buluşacak.

http://www.bkmonline.net/tr/haber_detay.bkm?id=101

Hürriyet' in haberi

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=9373635&tarih=2008-07-08

• Ctun

JP in resmi sitesindeki açıklamaya göre 17 şarkı çalıcaklar..listeside yukarıda..nokta..

yarın canlı canlı izliycez zaten...17mi 30mu orda görücez..keşke 30 hatta 40 olsa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

Ctun

JP in resmi sitesindeki açıklamaya göre 17 şarkı çalıcaklar..listeside yukarıda..nokta..

yarın canlı canlı izliycez zaten...17mi 30mu orda görücez..keşke 30 hatta 40 olsa...

Hocam Ian Hill verdiği roportajda Avrupa turnelerinin kapanış konseri olan Türkiye' de farklı bir şarklı listesi ile sahne alacaklarını belirtmiş. 2' si Nostradamus' tan olmak üzere toplam 30 kadar şarkı çalıncağını söylemiş. Böyle olursa inanılmaz olur gerçekten, umarım sallama değildir bu haber.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Alp.

Tv'de yayın varmı acaba ?

( Beleş mode on )

He Alp yav bari gidemiyoruz beleşe izleme çabası gösterelim.. Vermez herhalde TV'de...
  • quote:

http://www.ntvmsnbc.com/modules/surveys/judaspriest/

Ooo harika

Kaçırmayın arkadaşlar 40YTL ye bilet

• Oradayız ULAN!!!

Edit : Lord buluşacaksak pm'den haberleşelim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuRE HaTReD -- 12 Temmuz 2008; 21:35:35 >
  • attım pm
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

Ctun

Hocam Ian Hill verdiği roportajda Avrupa turnelerinin kapanış konseri olan Türkiye' de farklı bir şarklı listesi ile sahne alacaklarını belirtmiş. 2' si Nostradamus' tan olmak üzere toplam 30 kadar şarkı çalıncağını söylemiş. Böyle olursa inanılmaz olur gerçekten, umarım sallama değildir bu haber.

30 şarkıya ben hala inanmıyorum biletlere beklenildiği kadar talep olmadıgı için yapılmıs bır haber olmus olabilir tabi inşallah çalarlar o kadar nede güzel olur 2.5-3 saat of of..

• şu %50 indirimli biletlerden fazladan ayırtan varsa PM atsın lütfen
  • Nası başlasam söze Gerçekten metal gods adamlar ya rob halfordun o çığlıkları kulağımda hala hele rob halford Türk bayrağını öptüğünde mükemmel bir andı ya gerçekten anlatılmıyor çoğu kişi için kötü bizim için iyi oaln bir haber var biz konser alanına 5 gibi gitmiştik 6da kapilar acilicaktı bizde en arkalardaydık tabi ama kapilar arkadan acildi nası iş anlamadım direk kostuk en ondeydık ama yine yine baget,pena vs alamadım

Edit : Yazıyı bir daha okudumda çok saçmalamışım yazım hatalarını falan maruz görün artık yorgunluktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelberTh -- 14 Temmuz 2008; 0:15:05 >

• süperdi süperdi süperdi...halford tam bir efsane...söylenecek söz yok gerçekten...Judas salladı kuruçeşme arena yı
  • painkiller şarıkısında bana göre Rob muhteşemdi. Şarkılar sırasında arkada değişen perdeler sayesinde neredeyse bütün şarkıları bildim. Motoru görünce heh dedim sonunda hell bent for leather geldi. Bu konser benim için hayaldi ve sonunda gerçek oldu. Bu konderde içimde sadece a touch of evil'ı dinleyememek ukte olarak kalmıştır. Bir de ben konseri arkalardan izledim ve alakasız insan sayısı çok fazlaydı ya da bana öle geldi. Bi ara breaking the lawda arkada iki kız halay çekiodu. Sonuçta herşeyiyle mükemmeldi.

Not: İnşallah bi gün Iron Maiden'ı da canlı izleriz. of of

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.