Bildirim
13 Sayısı Neden Uğursuzdur?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Blokladım. Adam Youtube'a çevirdi bölümü. -
dostum 13 sayısı uğursuz değildir tam tersine hristiyanların çıkardığı bir safsatadır.
1453 istanbul fethi
571 Hz. Muhammed (sav) doğumu
1+4+5+3=13
5+7+1=13
anlıyacağın hristiyanlar veya yahudiler veya herhangi bir dine mensup olan kişiler uydurmuşlardır müslümanlara karşı.
inanma böyle şeylere -
Benim uğurlu sayım 13
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
müslümanlıkla veya bu tarihlerle alakası yok. uğursuzluğun sebebi hz.isa ve havariler ile ilgilidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikozg -- 1 Şubat 2015; 3:12:11 > -
3üncü ayın 13ünde 3ü 13 geçe doğmuş biri olarak 13 uğurlu sayılarımdan biridir. -
13 uğursuzmuymuş
uğursuzluk diye bir şey yoktur
Başlıca uğursuzluk diye birley yoktur tesadüf vardır diye düşünüyorum 13 sayısı hristiyan ve yahudiler tarafından müslümanlık karşıtı olarak uydurulmuştur
Ek olarak yılbaşlarında hindi kesme adeti de eskiden hristiyan hükümdar önünde türk asıllı olan birinin katledilmesinden doğmuştur halk zamanla buna tepki gösterince görünüş bakımından kel ve çirkin olan hindi müslümana benzetilip kesilmiştir(uzun süre önce okumuştum doğrudur heralde) ve biz de bunu sürdürüyoruz normalde biz yılbaşı kutlayan bir millet değildik birzda özentilik yüzünden oluyor
Kültürümüz yok edilmeye çalışılıyor ülkeler arasında deneme tahtası olarak kullanılıyoruz zaten altımızdaki bor yüzünden tpemize binmeleri uzak değil uzattık ama olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şahsen ugursuzluga falan ınanma ama sunu soylerımkı 13 sayısı hristiyanların uydurdugu bır seydır. -
saçmalık -
hiçbir zaman inanamadığım şey -
32 farzın haricinde bir de 54 farz vardır. Bunların içerisinde bir şeyi uğurlu veya uğursuz saymamak vardır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X