Şimdi Ara

13 saat otobüs yolculuğu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

bu seçenek de aklımda geldi ama Sabiha Gökçenden Eskişehire gitmen zor olur dediler.

Tatilde dönüşte böyle dönerim büyük ihtimalle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık uyku dizi film bir şekilde geçecek

Teşekkür ederim

• Üniversite şehri evime 12 saat mesafedeydi 4 sene otobüs yolculuğu yaptım usb belleğe film depola powerbankın olsun bazen otobüsteki tv çalışmaz usb yeri bozuktur 2+1 koltuk almaya çalış onlarda genelde priz olur sarj sorunu yaşamassın. En ön koltuk iyidir ama ayaklarını uzatamassın. Orta kapının önünden alabilirsin geriye yaslama sorunun olmaz arkan boş olur. Uyusan bile indiğinde mal gibi olursun uyumak istesen uyuyamassın sana önerim 1 gün önceden git 1 günü dinlenerek geçir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnsanuzmanı -- 5 Eylül 2017; 9:44:34 >
  • Yılda 3-4 defa otobüsle 16 saat arabayla 12 saat süren yolculuk yapıyorum.

20 yaşındayım arabayı ben kullanıyorum ve hız sabitleyicin yoksa sağ topuğun 1-2 gün ağrıyor gaza basmaktan.

Otobüste ise uyumayı başarabilen nadir insanlar var onlardansan yolculuğun çok rahat geçer ben asla uyuyamam çünkü başkasının kullandığı araca güvenemiyorum en ufak sarsıntıda uykum kaçıyor.

Kulak içi kulaklık kullanma telefonuna sevdiğin bi dizinin bölümlerini at yolculuk su gibi akıyor mesela ben şuan sevdiğim dizileri bitirdiğim için ilk sezonunu falan izliyorum tekrar beni sıkmıyor müzik dinleyerek geçmiyor yol

• van'dan istanbula 26 saatte geldim. 2 gün baygın gezdim zaten. parasızlıktan binmiştim zaten. şimdi ki aklım olsa asla
  • floki20 kullanıcısına yanıt
    Hocam Sabiha Gökçen den direkt yüksek hızlı trene otobüs var yarım saat 35 dakika sürer en fazla 10km yol 2.6₺ tam bilet bastirirsiniz gidersiniz

• Teşekkürler hocam çok iyiymiş bu sefer acemligime denk geldi

• istanbuldan çek cumhuriyetine tren ve otobüsle gittim 25 saatte.13 saat çabuk geçer
  • her yaz kayseri-akçay otobüs yolculugu yaparım. arada uyguna bulursam uçak tabiiki. yol normalde 14 saat civarı sürüyor. son geldiğimde ankaraya 40km kala tamamiyle kuyruktu ve yol 18 saat civarı sürdü. en önden alırım biletimi 2+1in 1lisini. öndeki masaya kafayı vurur yatarım sıkılınca. kitap-dizi-film çok işe yarıyor. bazen önümdeki tabletten oyun oynarım fal açarım ya da tavla atarım. muavin kaptanla sohbet açarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: floki20

gece aldım bileti artık uyumaya calısacagım
    muhtemelen ertesi gün şiddetli sırt agrısı cekecegim

Hangi bölüm hocam, ben de 14'ünde uçakla Kars'tan Ankara'ya gidip 15'inde hızlı trenle (23 Lira) Eskişehir'e geçeceğim. Kampüste tanışırız 18'inde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetinsangu

quote:

Hangi bölüm hocam, ben de 14'ünde uçakla Kars'tan Ankara'ya gidip 15'inde hızlı trenle (23 Lira) Eskişehir'e geçeceğim. Kampüste tanışırız 18'inde.

İnşallah tanışiriz hocam

Sizin bölüm nedir

Eczacilik benim bölüm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cetinsangu

quote:

İnşallah tanışiriz hocam

Sizin bölüm nedir

Eczacilik benim bölüm

Hukuk benimki de. Yurt/ev ayarladınız mı? Yenibağlar'da bulunan, Anadolu'ya 5 dk yürüme mesafeli Ata Yurtları ile anlaştım ben.

• cetinsangu kullanıcısına yanıt
    Ben Pusula apartta kalacağım okula çok yakın.

Apart arkadaşım da hukukta okuyormus ama daha tanismadik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende hatayliyim hatayin neresindensin ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • salzburg11 kullanıcısına yanıt
    Merkez hocam Antakya

Siz?

• Ben de hatay antakya :)
  • quote:

Ben Pusula apartta kalacağım okula çok yakın.

Apart arkadaşım da hukukta okuyormus ama daha tanismadik

Hocam apartınızın konumu da imkânları da muhteşem. Ne kadara anlaştınız aylık/yıllık olarak?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.