Şimdi Ara

13 saat otobüs yolculuğu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Istersen 13 saatin tamamini uyuyarak gecir yine yorulacaksin hocam.ayrica yolda otobana girince internet cekmemeye baslar.film muzik falan hazirda bulundurursan iyi edersin.bir de ben yolu izlemeyi seviyorum ondan hep en onde otururum.2+1 otobusleri tercih edersen cok daha rahat olur senin icin.onun disinda isiktan rahatsiz olmamak icin goz bandi kullanabilirsin.bende iskenderundan izmire gidiyorum 16 saat daha beter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehir olarak soruyorsan,hiçbir fark olmaz otobüs firması önemli burada. Yanımdaki 100kg dayı gece olduğunda sıraya yatar gibi ön koltuğa kollarını dayadı ve kafayı öne koydu. Araba bi viraj yapsa adam üstüme gömülecekti Ah ah neler çektim o 22 saatte.
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    Söyler misin ilacı?

• ben metpamid kullanıyodum o da iyi geliyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 15 saat yol yapıcam :)

Küçükken her otobüse bindiğimde kusardım,Allah'a şükür geçti kendiliğinden kurtuldum.

Şuan tek sorunum uyuyamamak. 15 saatin çoğu gece geçiyor ve uyuyamıyorum :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • televizyon çekmiyor. mola yerleri her zaman soğuk olur. horlayan olur bilmiş bilmiş konuşan olur. arkaya çok yaslanma diyen çıkar. kek verirler.
  • Uçakla Sabiha Gökçen yapıp oradan hızlı trenle Eskişehir'e gidebilirsiniz gidiş tarihiniz ne zaman

• en sevdiğimmmmm. bir de gece olacak tek koltuklu takıcaksın kulaklığını açıcaksın en klas müziği hayal kuracaksın misssss. beni mutlu etmek bu kadar kolay işte. tabi 13 saat biraz fazla.
  • Yolculuktan önce bir gün uyuma otobüse binince vur kafayi zaman su gibi geçer

• Ben de tekli koltukta 13 saat yolculuk yaptım. Ayakların ve bacakların bir süre sonra öyle uyuşuyor ki sürekli bacağını ayağını yer değiştiriyorsun. Önde oturan biri varsa koltuğu arkaya kadar itiyor. Bir süre sonra sürekli oturduğun için kalçaların çok terliyor sucuk gibi oluyorsun. Otobüs sürekli sallanıp gacır gucur ettiği için genelde uyuamıyorsun ben böyle yolculukta en fazla 2 saat uyumuştum. Bileti gece alırsan belki biraz uyuyabilirsin. Sürekli sevdiğin müzikleri dinle belki zaman çabuk geçer kolay gelsin iyi yolculuklar :).

• quote:

Orijinalden alıntı: Ivo

en sevdiğimmmmm. bir de gece olacak tek koltuklu takıcaksın kulaklığını açıcaksın en klas müziği hayal kuracaksın misssss. beni mutlu etmek bu kadar kolay işte. tabi 13 saat biraz fazla.

Aynen 4-5 saat olsa çok güzel olur hele ki cam kenarında oturup müzik dinleyerek yolu seyretmek çok güzel oluyor ama uyuyamamak bacakların ağrıması ayrı bir sorun.

• Eskişehir e havalimanı şart olduğu besbelli

Hatay-Konya

Konya hızlı tren yapsan daha az vakit alır mı aceba ?

• Ankara ya uçup oradan geçse es es e daha kolay ve ucuz olmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nükerbüker

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

quote:

Saat başı kusuyorum ben

O kusma işini çeken bilir.

Midemi söküp atmak istiyorum... Dünyanın en berbat hissi.

Kusma sonrası ölü gibi olan beyaz suratı iyi bilirim. Allah'a şükür ben yendim. Umarım sende yenersin.

Benim babaanne olacak kadın arabaya bile binemez.

Nasıl yendin hocam

Araba kullanarak yendim hocam. İstanbul trafiğinde dur kalk falan. Başkası arabayı hor kullanırsa hala midem bulanır ama kusmam. Bırakacaklar ben kullanacağım :)

Yani araba kullanarak bu işin üstesinden gelinir inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: SebnemFerahHayranı

Söyler misin ilacı?

Metpamid eczaneden reçetesiz alırsın

• Konya havalimanından gara geçmek 2 saat zaten

• Gktupc G kullanıcısına yanıt
    Ben ayın 27sine baktım mesela 70 İstanbul 15 lira indirim oluyor kamoanyada 55 ye alsanız 25 de YHT ya da şöyle yaparsınız Ankara 75 -25 var kampanyayla düşüyor mesela dün gece vardı 50 en fazla 6 saatte gidersiniz

• En kötü ihtimal o da yani 1 buçuk saat önceden gitseniz uçuş 1 buçuk saat 3 saat yapar 3 saatte YHT.surdu diyelim bekleme falan

• Nizam-ı Cihan kullanıcısına yanıt
    Ankara üzerinden gidiyor hocam Ankara'da havalimanı var bence gerek olmaz

• 18 Saat Antalya - İstanbul. Teşekkürler Kamil Koç, Teşekkürler otobüsün içini kutup soğuğuna çeviren şoför emmi. Bu yolculuktan sonra fiyatı 3 katı olsa bile uçak kullanmayı alışkanlık haline getirdim. Otobüs gerçekten büyük bir eziyet.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.