Şimdi Ara

13 Günde İrademi Test ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnanılmaz eksiğim var geçen seneden mezunum aklım başıma gelmedi dogru duzgun calısmadım süreci yönetemedim . Aslında gidip orda burdada takılmadım evde tembellikle süre öldürdüm işte.... Eksik inanilmaz fazla hedefim en kötü 120 bin geçen seneki sıralamamdan düşük hedefim o derece çalışmadım bir de marifet gibi anlatıyorum neyse insan ne yaparsa kendine yaparmış.

Başlıyorum

11.06.2021 Yapılacaklar :

• Atom Modelleri ve Soru Çözümü
    • Büyük Patlama ve Atom Altı Parçacıklar
    • Radyoaktivite
    • Özel Görelilik ve Siyah Cisim Işıması
    • Alkin soru çözümü ve Aromatik Bİleşikler
    • Denklem ve Eşitsizlik Tekrarı
    • 3 Fizik Denemesi

Edit : Bu kadar yapabilceğimi sanmıyorum sabaha kadar uyumamam gerekli galiba ama olsun sınırlarımı oldugu kadar zorlamaya çalışacagım . Çok eksssiğim var bunalıma girdim depresyona girdim bir daha mezuna kalamam dostlar bu arada 300 bin yapsamda gideceğim evde kalmaktan psikolojim alt üst oldu ailemin maddiyatıda yok benim için dershanelere oralara buralara göndersin yani kısacası mezuna kalmak gram istemiyorum mezuna kaldıgım ve evde kendimi yönetemediğim için bu halde oldugumu düşünüyorum . Keşke geçen sene gitseydim diye çok diyorum güzel bir puanı hiç ettim şimdi çok çok çok kötüsüne bile razı olmuş biçimdeyim . Başarısızlık hikayesi mi olur lan derseniz ben varım dostlar ben varım . İyi Çalışmalar yapabildiklerimi yaptım diye dersi bırakınca tik atacağım.

12.06.2021 Yapılacaklar :   Loading...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gryffindorrr -- 11 Haziran 2021; 12:19:17 >

• Her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • basarılar

• Teşekkür ederim umarım her şey istediğim hedeflediğim yer olur umarım hepimizin olur

• Burdan bazı arkadaşlarımda tecrübe çıkarabılır dostlar . Benim yaptığım hataları siz yapmayın mezuna kalınca süre öyle çok çabuk geçiyor ki anlamadım ne zaman ne oldu bak 10 gün kalmış süre akmış gitmiş . Siz siz olun disiplinli biri değilseniz ve kendinize çok güvenmiyorsanız mezuna kalmayın umarım bende bu bataktan kurtulurum zira çok yoruldum takatım kalmadı . Kendi yaptıgım hatalardan acı cekmekten kendimi yiyip bitirdim yaşayan bir ölüden gram farkım yok . Bi insan geçen seneki sıralamasından daha düşük sıralama hedefler mi ya bak Allahın işine hedefliyormuş . Ne oldum demeyin ne olacağım diyin son sözüm budur birazdan derse başlıyorum . Buradaki her elemanın eninde sonunda çok güzel yerlere geleceğine eminim . Disiplin İrade ve Kararlılık Çalışkanlık dostunuz olsun gerisi önemli değil.

• Hangi konular eksikte bu kadar karamsarlığa kapıldınız hocam fkb ve mat geo da

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.