Şimdi Ara

13 Eylül direksiyon sınavına girecek olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Var mı benim gibi sınava girecek olan heyecan durumu nasıl ben biraz tırsıyorum açıkçası.

• up
  • up
  • Direksiyon sınavı tarihi her yerde değişik mi? gerçi ben A2 fark alıyorum, onun direksiyon sınavına gireceğim ama bize 20 eylül denildi
  • 23 ağustos ta yazılı sınava girdim bende. salı günü sürücü kursuna gittim direksiyon sınavı ne zaman diye biz size telefon edicez dediler.
  • sınava giderken yanında telefon ders notu ve jilet bulundurma
  • hadi ya direksiyonda da mı telefon götürmememiz gerekiyo... bende 23 agustos yazılısına girdim ayın 20sinde direksiyon var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solayrum -- 12 Eylül 2008; 18:02:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim de 20sinde.
  • Benim A2 benimde 20sinde bazılarının 13 ünde falan niye böyle değişik ki?
  • bende 14 ünde girecem bir an önce alsak şu ehliyeti yaaa
  • benim öğleden sonraymış. saat 12 de kursta olmam gerekiyormuş bizi götürceklemriş. kaçta başlar sınav kaçta biter. Sanırım bide sonlarda olmak daha iyiymiş. doğru mu ?
  • ben b tipi alacam 20 si dediler
  • sıcakta beklemek hobilerin arasındaysa doğru...
  • yok sona kalınca fazla uzun sürmüyormuş bir an önce bitirmeye çalışıyorlarmış
  • Bende giricem heyecan var çünkü hiç trafikte araba sürmedim...Bi de bizi kurs götürmüo sınavın olcağı yere kendin gidiceksin nası bi mantık bu ???
  • a2 direksion nasil 20 sinde ya? yazili sinavi olcak dediler bana? e a2 alios direksion dersine gelemedik 13 eylulden sonaki sinav..su a2 direksionu biri aciklasin? bildigim kadariyla once yazili sinavina giricez,,,??????????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurant

a2 direksion nasil 20 sinde ya? yazili sinavi olcak dediler bana? e a2 alios direksion dersine gelemedik 13 eylulden sonaki sinav..su a2 direksionu biri aciklasin? bildigim kadariyla once yazili sinavina giricez,,,??????????????

bu 23 ağustos yazılı sınavının direksiyon sınavı.1 geçti yuh başka memleketlerde başvurduğun anda sınava giriyosun
  • Burası acayip bi yer ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.