Şimdi Ara

13 bin lira ile hb, otomatik ve klimalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir tanıdığım bayan için tercihen hb, otomatik ve klimalı bir araç bakıyoruz ama, bütçe 13 bin.
    Ben bu paraya iyi ve temiz bir araba bulamadım. Sizin önerebileceğiniz bir araç var mı yoksa beklenmeli mi?

• goodorevil kullanıcısına yanıt

megane coupe 1.6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 bin liralık otomatik bi araç ileride şanzımandan dolayı sorunlar çıkarabilir

• fiat brava

• Teşekkürler, bakıyorum şimdi. :)
    O Polo alttan darbeli olmasın? @maestro720 hocam? Diğerlerine bakıyorum şimdi. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Teşekkürler, bakıyorum şimdi. :)
    O Polo alttan darbeli olmasın? @maestro720 hocam? Diğerlerine bakıyorum şimdi. Teşekkürler.

Olabilir hocam araçları inceleyip linkini koymadım buraya. Öyle örnek olarak verdim maksat bir yardımımız dokunsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro720

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Teşekkürler, bakıyorum şimdi. :)

Olabilir hocam araçları inceleyip linkini koymadım buraya. Öyle örnek olarak verdim maksat bir yardımımız dokunsun

Hocam 6N Polo'lar biraz da sorunlu arabalarmış. Ben 6N2 kullandım ama 6N'ler çok daha kötü diyorlar. Diğerleri evet, teşekkür ederim. Araçlardan herhangi birisini beğenirse ona yoğunlaşacağız =)

• maestro720 M kullanıcısına yanıt
    Daihatsu da herşey var, hd yok. Haberiniz olsun,
    coure yerine sirion bakılabilir.

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    Evet o kasa polo dan uzak dur,
    megane ı yabana atma derim,
    http://m.sahibinden.com/searchResults.html?rnd=1877

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Daihatsu da herşey var, hd yok. Haberiniz olsun,
    coure yerine sirion bakılabilir.

otomatik sirion bütçeyi aşar ama hocam
  • accent hb otomatikler de vardı. ama o paraya şanzuman üzebilir. çok iyi baktırmak lazım şanzumana

• Ya aslında otomatik olması tercih. Yani manuel de alınabilir ama istediğimiz araç otomatik. Klima ise şart çünkü kullanılacak yer çok sıcak iklim. Güneşe daha yakın.
    Dediğiniz araçları gösteriyorum, teşekkür ederim.
    Edit: HB şart değil gerçi de yine tercih HB'den yana kullanım kolaylığı açısından. Ama temiz ve düzgün bir sedana da hayır demiyor şu anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 25 Temmuz 2014; 23:22:56 >

• Alacağınız araç en az 10-15 yıllık olur o bütçeye de şanzımanı sağlam otomatik olacağını sanmıyorum.Bence manuele yönelin.

• 13 binlik araç en az 10 senelik olur onunda otomatik vitesi sürekli sorun çıkarır manuel alın
  • honda civic ej9
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickdown

http://www.araba.com/280661688/Suzuki-Swift-13-GLX-AutAC-ORJINAL
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hem-otomatik-hem-klimali-hemde-lpg-li-173218602/detay

O Suzuki swift ler 3 vites.
    yani şehir dışında da kullanılacaksa uzak durmak lazım, üç vitesli arabayla yol mu biter,
    sadece şehir içinde kullanılacaksa alınabilir.

• 2000 model klima,airbag ve otomatik pololar var.1.6 75 hp motora sahip şehir içi biraz yakar ama şehir dışı az yakar.bahsettiğim kasa 6n kasa 8/16 bin lere pololar var haşa piyasada

• opel corsa 1.4 gls otm klima abs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.