Bildirim
13 bin lira ile hb, otomatik ve klimalı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
megane coupe 1.6
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
13 bin liralık otomatik bi araç ileride şanzımandan dolayı sorunlar çıkarabilir -
-
fiat brava
Teşekkürler, bakıyorum şimdi. :)
O Polo alttan darbeli olmasın? @maestro720 hocam? Diğerlerine bakıyorum şimdi. Teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: goodorevil
O Polo alttan darbeli olmasın? @maestro720 hocam? Diğerlerine bakıyorum şimdi. Teşekkürler.
Olabilir hocam araçları inceleyip linkini koymadım buraya. Öyle örnek olarak verdim maksat bir yardımımız dokunsun -
quote:
Orijinalden alıntı: maestro720
quote:
Orijinalden alıntı: goodorevil
O Polo alttan darbeli olmasın? @maestro720 hocam? Diğerlerine bakıyorum şimdi. Teşekkürler.
Olabilir hocam araçları inceleyip linkini koymadım buraya. Öyle örnek olarak verdim maksat bir yardımımız dokunsun
Hocam 6N Polo'lar biraz da sorunlu arabalarmış. Ben 6N2 kullandım ama 6N'ler çok daha kötü diyorlar. Diğerleri evet, teşekkür ederim. Araçlardan herhangi birisini beğenirse ona yoğunlaşacağız =)
-
Daihatsu da herşey var, hd yok. Haberiniz olsun,
coure yerine sirion bakılabilir.
Evet o kasa polo dan uzak dur,
megane ı yabana atma derim,
http://m.sahibinden.com/searchResults.html?rnd=1877
quote:
Orijinalden alıntı: lordford50
Daihatsu da herşey var, hd yok. Haberiniz olsun,
coure yerine sirion bakılabilir.
otomatik sirion bütçeyi aşar ama hocam -
accent hb otomatikler de vardı. ama o paraya şanzuman üzebilir. çok iyi baktırmak lazım şanzumana
Ya aslında otomatik olması tercih. Yani manuel de alınabilir ama istediğimiz araç otomatik. Klima ise şart çünkü kullanılacak yer çok sıcak iklim. Güneşe daha yakın.
Dediğiniz araçları gösteriyorum, teşekkür ederim.
Edit: HB şart değil gerçi de yine tercih HB'den yana kullanım kolaylığı açısından. Ama temiz ve düzgün bir sedana da hayır demiyor şu anda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 25 Temmuz 2014; 23:22:56 >
-
-
Alacağınız araç en az 10-15 yıllık olur o bütçeye de şanzımanı sağlam otomatik olacağını sanmıyorum.Bence manuele yönelin.
13 binlik araç en az 10 senelik olur onunda otomatik vitesi sürekli sorun çıkarır manuel alın -
honda civic ej9 -
quote:
Orijinalden alıntı: kickdown
http://www.araba.com/280661688/Suzuki-Swift-13-GLX-AutAC-ORJINAL
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hem-otomatik-hem-klimali-hemde-lpg-li-173218602/detay
O Suzuki swift ler 3 vites.
yani şehir dışında da kullanılacaksa uzak durmak lazım, üç vitesli arabayla yol mu biter,
sadece şehir içinde kullanılacaksa alınabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2000 model klima,airbag ve otomatik pololar var.1.6 75 hp motora sahip şehir içi biraz yakar ama şehir dışı az yakar.bahsettiğim kasa 6n kasa 8/16 bin lere pololar var haşa piyasada
opel corsa 1.4 gls otm klima abs
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X