Şimdi Ara

13 adet mc donalds Mc chicken kodu 30 tl.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ayakkabı #Greyder
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gojira -- 25 Ocak 2014; 19:01:19 >

• son kullanma tarihleri nedir acaba kodların?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmete

son kullanma tarihleri nedir acaba kodların?

Bende satın almıştım sivas mc de geçmiyormuş Onun için satıyorum. Son kullanma tarihini bilmiyorum.
  • 10.02.2013 tarihine kadar geçerlidir .
  • Bütün Türkiye'de geçerli. Bana da önce onun için pos makinesi gibi bir şey vardı, kaldırdık onu, kabul edemeyiz dediler. Yetkilisine sormasını rica ettim.
    Hallettiler işi, bilgisayardan sisteme girdiler, yalnız kasa açığı çıkmasın düşüncesiyle satış fişini kendilerinde tuttular. Geçerlilik süresini de sordum, Genel Müdürlüklerinden gelen maili inceleyip 31 Mart olduğunu söylediler. 10 şubat, Adwin uygulamasından kod alabilmek için son tarih olmalı
    diye düşünüyorum. Yine de temkinli olmak lazım. Bence siz, Sivas'ta tekrar deneyin isterseniz. Elinizde kalırsa ben de talip olabilirim. Siz kullanabilirseniz, daha şık olur tabii kiiiii

Mobil pazarlama sektörünün fark yaratan akıllı telefon uygulaması Adwin dev bir kampanyaya imza atıyor. 02 Aralık 2013 – 10 Şubat 2014 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada Adwin'i indiren ve iki arkadaşını daha üye yapan herkes Adwin'den McDonald's McChicken menü kazanma şansını yakalıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.