Şimdi Ara

12ye Geçtim. Kitap Alışveriş Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İnternet üzerinden kitap almak istiyorum. İşler kitaptan alacaktım fakat almak istediğim birçok kitap stokta yok. Başka önerdiğiniz online kitap satış sitesi var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• almak istediğin kitapların büyük ihtimalle üretimi yoktur yenisi üretiliyordur. piyasada olan kitaplar işlerin sitesinde genelde oluyor.
  • Sizce eski müfredata gore olan kitaplardan başlasam bir sıkıntı olur mu? Nasıl olsa çoğu derste eklemeden çok çıkartma oldu. Sizin fikriniz nedir?

• Obirkitapaşığı kullanıcısına yanıt
    Yeni mufredat en iyisi. Simdi alirsan bos yere calisacagin konular olabilir. Gecen sene ben de ayni durumu yasamistim kitap kalmamisti hicbi yerde . 2. El kitap satan yerler oluyor yasadigin sehirdeki sahafcilara bi ugra derim ben bu sene neredeyse tum kitaplarimi oradan aldim. 45tlik kitabi 15e almisligim var.

• takanze kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :)

• Kitapbir.com'u öneririm.
  • temmuzu bekle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Kitap alma çunkü gercekten çözmeyeceksin cozsen bile başları çözüp birakcaksin sana tavsiyem eksik konularini internetten video izleyerek çalış bi ön bilgin olsun zaten ilerleyen zamanda yeni kitaplar piyasaya çıkınca alırsın kafan rahat olur

• Obirkitapaşığı kullanıcısına yanıt
    Kitap işlerde yeni ürünlere bakarsan palme yayınları ygs için yeni müfredat kitaplarını satışa çıkardı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.