Şimdi Ara

12numara ve çArşı'nın UEFA'ya bizi şikayet etmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kanıtları ile görüyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayetlerin altına Galatasaray ile aynı ligde oynuyoruz yazın yoksa tanımazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyenin TEK ve EN Büyük Spor külübünün Galatasaray olduğunu rakiplerimiz bize YİNE çok güzel kanitlamiş.. Ama gerek yoktu bee canlar zaten biliyoduk..

Boşa mi diyolar "Türkiyede Futbol Galatasaraya Karşi Oynanan Bir oyundur, Rakiplerin tek hedefi Galatasaraya yetişmektir" diye..
  • ya siz kardeş mi oldunuz siz siz mektup arkadaşı mi oldunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bilmeyenler için yazalım 12no bizzat ali tarafından 3 temmuz şike süresince algı yapması için ajansa kurdurduğu, ofisi 6 7 çalışanı olan kurucusunun fetö ile ilgili dünya kadar tweeti olan bir oluşum
    yalandan kapattırdı baktı küme düşecek tekrar açtırdı
    çarşı da her zamanki gibi kendine yakışanı yapmış

uefa nın yanıtı bu arada ; siz neden süper kupa maçını oynamadınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Türkiyenin TEK ve EN Büyük Spor külübünün Galatasaray olduğunu rakiplerimiz bize YİNE çok güzel kanitlamiş.. Ama gerek yoktu bee canlar zaten biliyoduk..

Boşa mi diyolar "Türkiyede Futbol Galatasaraya Karşi Oynanan Bir oyundur, Rakiplerin tek hedefi Galatasaraya yetişmektir" diye..
    Son cümle yanlış bunlar bize yetişmeye çalışsaydı gercekten rakip olurduk. Aksine her zaman bizi kendi seviyelerine cekmeye çalıştılar halen aynilar. Kurumsal zihniyet bu. Biz zaten basaramiyoruz Galatasaray arayı açmasın.

• Ezikliktir, aklı başında taraftarın utanç duyması gereken bir meseledir.
  • Milan gibi olmasınlar sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roberto Baggio

Bu mesaj silindi.
    Sence noldu? FB geri döndü siz de FB'nin yancisi oldunuz. Eski günlerdeki gibi.
  • Bi Almanya'ya bakıyorum Bayern Munich lige ambargo koymuş ama Dortmund'la Schalke taraftarı kalkıp sağa sola mail atmıyor, gayet keyifli 2.lik için 3.lük için yarışıyorlar. 17 takım birleşip bildiri falan da imzalamıyor.
    Bi taraftan İtalya'ya bakıyorum Juventus lige ambargo koyuyor ama Milan'la İnter taraftarı kalıp hadi birleşelim de şu Juventusu devirelim demiyorlar, medyadan ordan burda toplu halde saldıralım demiyorlar.

Bi de bizim rakiplere bakıyorum ve onların yerine utanıyorum, bizim rakiplerimiz neden böyle arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adv11

çok gereksiz bi hareket
    bu ne abi sen yazmasan sanki uefa denetlemiyecek
    Bende anlamadım ne sebeple yapıldı hele çarşı neden girişti şu kaosumsu olayların Beşiktaş'a faydası görülmemişki bu zaman kadar anca Fener'e yarar şu durum bilmiyorum beleş bilet mi önerdiler ne için yaptılar çıkar için herşeyi yapar bu taraftar grupları 12 numara,çarşı,ultraslan al birini vur ötekine hepsi aynı.
  • Çareler çaresiz
  • Güzeeellll. Aynen böyle devam etsinler. Daha önce de bildiri yayınlamışlardır. Takım gaza gelmişti. İnşallah bu olay takımı ve Terimi iyiden hırslandırır.
  • Ne kadar da gereksiz bir hareket, sanki Uefa böyle bir şey varsa gs'ye göz yumacak gibi bir de şikayet etmişler
  • Türkiye ligi böyle hala alışamadı millet. Her sene birini şampiyon yapıyorlar geçen sene hakemle gs şampiyon oldu bu sene feneri yaparlar seneyede bjk yi böyle gider bu.

• Eskiden de birbirimize girdiğimiz dönemler olurdu ama bu seneki kadar kin nefret dolu olmamıştı. Uzak durun arkadaş bizden, bundan sonra dost filan olamayız sizinle. Bu kadar pisliğin üzerine Galatasaray ligden çekiliyoruz dese ve sadece antrenman yapsa gider destek olurum.

Sizin gibi içi dışı nefret dolu takımlarla oynamaktansa bu ligden çekilmek daha iyi...

• gsliler öyle bir konuşmuş ki 2010-2011 14.lüğünden sonra deli gibi ben mail attım uefaya sanki
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.