Şimdi Ara

1280*720p film ve Toshiba SD 370

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar BBC'nin HD formatlı belgeselini indirdim divx olarak. 720p (1280 720p) Divx AVi , bilgisayarımda seyredebiliyorum ama Toshiba SD 370 Dvd playerima taktigim halde alet çalmıyor.
    HD Not supported diyor, hdmi seçeneklerini değiştirdim ,( 540,720p,1080i) vs yaptım yinede bişey değişmedi. HD NOT Supported yazıyo dVD ekranında.

HDMI çıkıştan Toshiba LCD tv'ye bağlı alet, zaten hatyı DVD player veriyor televizyon değil.

DVD playerin üstünde desteklediği yazıyor, ama bu sorun çıktı.
    Bi fikri olan varmı teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: ismailkndz

arkadaşlar BBC'nin HD formatlı belgeselini indirdim divx olarak. 720p (1280 720p) Divx AVi , bilgisayarımda seyredebiliyorum ama Toshiba SD 370 Dvd playerima taktigim halde alet çalmıyor.
    HD Not supported diyor, hdmi seçeneklerini değiştirdim ,( 540,720p,1080i) vs yaptım yinede bişey değişmedi. HD NOT Supported yazıyo dVD ekranında.

HDMI çıkıştan Toshiba LCD tv'ye bağlı alet, zaten hatyı DVD player veriyor televizyon değil.

DVD playerin üstünde desteklediği yazıyor, ama bu sorun çıktı.
    Bi fikri olan varmı teşekkürler

Öncelikle, çözünürlük piyasadaki divx playerların desteklemeyeceği yükseklikte... Desteklenmediğini de belirtmiş cihaz..

Cihazların destekleyebileceği maximum çözünürlük 720 x 576 dır... Cihaz üzerindeki, (540, 720p veya 1080i) seçeneklerini kullanmanız sadece mevcut görüntüyü upscala eder... yani LCD tvniz için kırıkları giderir..

Bu nedenle, cihazınızın HD formatındaki 720p bir medyayı oynatması maalesef mümkün değil...

• İnsanlar bir şeyi yanlış biliyor. Ya da yanlış algılıyor. HD DVD ve Bluray cihazlar dışında hiç bir DVD Player 720*576 çözünürlükten yüksek görüntüye sahip diskleri oynatmaz. Oynatamaz. Bu, VCD Playerlerden DVD oynatmasını istemek kadar imkansız birşey. Bu oynatamayan cihazlardan HDMI çıkışa sahip olanlar 720*576 görüntüyü yüksek çözünürlüğe çıkartır. Tabi bağlantı HDMI den olduğu zaman geçerli bu durum.

Hepsi bu.
  • Çok teşekkürler. Upscale ettiğini düşünmemiştim, üstünde yazdığı için oynatır sandım.
    Galip Bluray olmuştu sanırım, yani bluray okuyan bir cihaz almam gerekli. Acaba DivX de okurmu Bluray okuyan, artık araştırıp göreceğim.

Teşekkürler ilginiz için
  • Hmm bu arada Toshiba HD-DVD player 1 milyara yakın bir fiyatla duruyor :) Zaten DivX de desteklemiyor.
    Bu durumda en ucuz ve pratiği bilgisayara HDMI çıkışlı bir ekran kartı almak sanırım.
  • quote:

Cihazların destekleyebileceği maximum çözünürlük 720 x 576 dır...

Bendeki lg 800*600 e kadar destekliyor.

Ama arkadaşlarında dediği gibi 720p çözünürlük destekleyen bir divx player yok.

quote:

Galip Bluray olmuştu sanırım, yani bluray okuyan bir cihaz almam gerekli. Acaba DivX de okurmu Bluray okuyan, artık araştırıp göreceğim.

Elindeki dosyayla bluerayin bir alakası yok, blue ray tıpkı dvd gibi bir format, ama sendeki bir pc dosyası (büyük ihtimalle matroska) blue rayde playerda alsan o dosyayı çalıştıramazsın yani. Ama ilerde hd dosyaları, matroskaları vs destekleyen blue ray playerlar çıkarsa o zaman olur.
  • Vallaha 1000 ytl ye blueray player, HD DVD player alacağıma gider 1200'e falan bir pc toplarım. Ekran kartı HDMI çıkışlı olur. Onu bağlarım plazmaya LCD tv ye mis gibi izlerim. Gerektiğinde oyun oynar, nete girer kısacaı moniötr olarak kullanabilirim.

Haksız mıyım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Vallaha 1000 ytl ye blueray player, HD DVD player alacağıma gider 1200'e falan bir pc toplarım. Ekran kartı HDMI çıkışlı olur. Onu bağlarım plazmaya LCD tv ye mis gibi izlerim. Gerektiğinde oyun oynar, nete girer kısacaı moniötr olarak kullanabilirim.

Haksız mıyım?

Tabiiki en iyisi böyle olur. Sonuçta pc bu, ilerde istersen blueray sürücüde takabilirsin, matroskaları açar izlersin altyazı sorunları vs si olmaz.
  • Orjinalden alıntı: JakX
    Elindeki dosyayla bluerayin bir alakası yok, blue ray tıpkı dvd gibi bir format, ama sendeki bir pc dosyası (büyük ihtimalle matroska) blue rayde playerda alsan o dosyayı çalıştıramazsın yani. Ama ilerde hd dosyaları, matroskaları vs destekleyen blue ray playerlar çıkarsa o zaman olur.

Elimdekiler Divx formatlı AVI Dosyaları, sadece çözünürlüğü büyük. Yoksa bildiğimiz Divx.
    Normal DVD playerlar Divx çalmıyolar ama Divx çalanları nasıl varsa, demek istediğim şu anda hem Bluray okuyan hemde DivX okuyan bir alet varmı bunu sormak istedim.
  • hem blueray-dvd hem divx okuyan bir cihaz yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.