Şimdi Ara

128 GB SSd mi 1 TB HDD mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• sana şudur diye tavsiyede bulunmayacağım yalnız core 2 duo e6400 işlemcisi olan bilgisayarıma ssd taktım öyle bir performans artışı olduki akıllara zarar bana işlemci değiştirme planlarımı 1 yıl öteletti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 3 Mart 2015; 16:41:15 >
  • Çok şey depolıyacaksan hdd

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

sana şudur diye tavsiyede bulunmayacağım yalnız core 2 duo e6400 işlemcisi olan bilgisayarıma ssd taktım öyle bir performans artışı olduki akıllara zarar bana işlemci değiştirme planlarımı 1 yıl öteletti

Hocam bu verdiğim linkteki ssdyi alsam şimdi daha mı iyi olur i7 intel işlemci var çok fazla depolaöa alanına ihtiyacım yok ama 128 gb sanki az gibi duruyor birde işletim sistemi yer kaplayacak. Sen hangi marka model ssd aldın

• bende samsung 256 gb pro var ayrıca sata 2 (%30 düşük performasnlı kullanıyorum)'de kullanmama rağmen çok memnun kaldım 256 lık birşey baksan daha ıyı olur diye düşünüyorum ayrıca lınktekı urunun fıyatı çok iyi aslında böyle şeyleri kara cumada amazondan almak lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 3 Mart 2015; 17:17:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

bende samsung 256 gb pro var ayrıca sata 2 (%30 düşük performasnlı kullanıyorum)'de kullanmama rağmen çok memnun kaldım 256 lık birşey baksan daha ıyı olur diye düşünüyorum ayrıca lınktekı urunun fıyatı çok iyi aslında böyle şeyleri kara cumada amazondan almak lazım :)

Hocam 256 lıklar çok pahalı ya :)

• O zaman ilk hdd al sonra para biriktirip sdd al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD HDD den RAM OLUR MU ?
    14 yıl önce açıldı
    SATA 1'e SSD Disk Takılırmı,
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HD devri bitti zaten. SSD nin büyüklüğü önemli değil. 64 gb bile uygun. Çünkü programlar ve işletim sistemini SSD de, çok yer kaplayan dosyalarını ise HD de tutacaksın. Tabii masaüstü kullanıcısıysan. SSD seçerken sadece IOPS değerlerine dikkat et. Bir markanın genellikle 3 tipi oluyor. Ucuz-düşük performanslı, Normal-orta performanslı, Pahalı-en üst performanslı modeller.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.